嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   # d5 H- z9 j& d) ~* ?; @8 g/ k

( n3 A/ a8 O, ]# n7 e) W7 m- ]' l* b4 D) f, r
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
. n7 Y) X. a3 k# l3 {7 D: h
1 r: y2 c. V/ b# ^6 O. g; K仲以為要去果啲專門用品店……

專門用品店反而冇得一片片咁買

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-17 11:30 發表   
$ E7 y$ {$ r% F5 }! g專門用品店反而冇得一片片咁買
( |" J, w+ ~" d  {6 ^

9 T; k5 C# o) {所以我成日覺得一買要買好多

Pm me,我都係片友

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-11-18 06:45 發表   
* ~' r, B0 F4 m: Q0 oPm me,我都係片友
, _  h$ F. E, F) A/ H" Z9 L3 `我新手未有得PM,你PM我好嗎?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   + C& `" \1 p6 g8 x

$ _3 j3 Y0 D, h8 ]9 U
+ v& K; z0 H- j- h: x" [1,2 片可能要去10蚊店先有啦
% J/ u" H- X1 ~! c7 i, H  i
依家連10蚊店都冇得賣啦!

引用:
原帖由 Eva0313 於 2013-11-20 18:32 發表   # B" S  E# o  ]% e  u

1 f, h) L( }( u% [依家連10蚊店都冇得賣啦!
' A" R: L) Q/ d/ F' i2 D$ v
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-20 19:02 發表   
8 W4 g# z3 I" |, w! b) I$ H% `; N2 z
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店
2 I) Q) x% u; C$ Z7 R' [前日睇過,搵唔到尿片了

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-21 14:39 發表   , h0 a8 `% S; A. ?- b
% t7 F5 c0 @! g7 T- O  ?
前日睇過,搵唔到尿片了
! o+ _9 I3 U0 g+ n2 r
上星期響灣仔仲見

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-21 18:46 發表   
4 f$ c! U6 {2 |0 K" R. [
  K% Q6 H$ W. V8 b. o  ]8 k上星期響灣仔仲見
# X( S  P  {) G1 h% f. D  [9 M
. F2 s2 J6 ?8 a, K+ x咁我一陣去睇下先1 n9 \6 g" b# K/ |. {
但要諗下cd學生去買怪唔怪

咁就真係唔知道啦

挺不错的嘻嘻嘻

Sorry, I am unable to use PM.... N) @4 p) l, ]4 t1 {
I wear diaper too, can others email me? My email address is [email protected]

我都喜歡尿片,有興趣pm我

尿片

我都鍾意用尿片,PM me

入左冬天,鴨左尿片/衛生帶都舒服過夏天好多

我都鍾意用尿片,PM me

報到 ... 但現在的多是 棉柔 ... 討厭

我十分喜歡

有空可以ADD 我Line 喔~
0 n% c3 `/ R. N- R. Z我Id 係 hkdiaper