嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

打完風拉,大家落街睇下有無好嘢汁拉、

打完風拉,大家落街睇下有無好嘢汁拉、

bar同抵抵,一定係最多㗎,
  u. U- Z1 S  o5 |4 x) q9 F4 ^汁到就po相拉^_^
覺得好的就按一下感謝吧~~

我反而想將啲胸圍底褲丟落花槽等啲男人執嚟聞我啲精味

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-23 13:55 發表   
# u/ h! v+ q. P  h* {2 W我反而想將啲胸圍底褲丟落花槽等啲男人執嚟聞我啲精味
6 n3 B" d. ~, M. D7 D" m, [
男人味?精精味?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我屋企樓時不時都有好野俾人認領番....

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-9-23 14:04 發表   
" p) H7 N+ L0 [! ~  X) Y1 i5 @$ o" D4 P- d2 f# Y* I. _
男人味?精精味?
. j" X( N$ U8 P" \/ P
0 X) g4 Z9 W1 s6 c
係呀!好想丟啲有我精既女裝底褲落街,睇下有無人執

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-23 14:52 發表   7 O. Z7 ~  O4 k: {: o
5 V; A" Y! B; U& E' @; j6 S$ _

, M( h& }& B$ U/ w: o係呀!好想丟啲有我精既女裝底褲落街,睇下有無人執
0 O7 Z& B. \/ K: b4 o* A  v: O妳想男仔執定女仔執呀?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-9-23 16:21 發表   
! b9 d7 \: ^! P  L! i9 H) a
4 I$ U9 d5 Z: ]7 v妳想男仔執定女仔執呀?
! j: \9 ]8 f/ `9 }% `9 q9 o. a# @9 z; p1 M- @2 P& z
想啲男人執
" c, }% ?. H; @/ d  M5 C( A一係丟係後樓梯

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-23 14:52 發表   
7 e! I0 W8 S1 `$ I( B& p7 n
" I0 X) h. q  M3 t) h7 J  A/ Y" b  ~
係呀!好想丟啲有我精既女裝底褲落街,睇下有無人執
) |, t) `; ^- ?- Z' I' ]1 y嘩~~~咁大shy~~~~~~

沖到都污糟晒啦點著喎

引用:
原帖由 小山丘 於 2013-9-23 18:12 發表   
) F3 _% n% f1 M5 `3 d; w& ]; j6 F, M1 U0 L. r2 l, i
嘩~~~咁大shy~~~~~~
4 Y/ e% p. m; B' o, Y  \7 P

. G- _0 w0 [& E* n& g# I* y: C8 B我覺得有人執的話,我自己會好女人

哈哈!!! 咁你放洛花槽! 等D人汁啦^^

回復 10# MUI 的帖子

丟你啲校服同PE褲落街,肯定好快有人執走佢

引用:
原帖由 大話王 於 2013-9-25 23:36 發表   
8 g  l0 l2 Q  l1 i! y1 Q# ?1 M5 i丟你啲校服同PE褲落街,肯定好快有人執走佢
% S# I5 g( ~9 b- L& U/ a- |
6 ]' Y% l$ _+ U9 y; @
我比人偷過校裙

試過樓上有第一次黎m 既女生
5 l% O4 s  d5 F  A/ c唔知m到點算好
# }9 v% D9 _/ N0 j& z) f$ a: j掉有少少血既m巾落黎

回復 13# MUI 的帖子

點解會俾人偷到?

見阿婆底,汁唔汁?