嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解個個都中意高跟鞋

要睇下咩人著~~~~~
* O( r+ i* q" ?! R) O- J有個同事著高爭鞋好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔係所有高跟都中意,要睇下係咩款,著得靚襯得靚就會好中意
7 g' a* Y8 B% e0 F& j" B" h1 d" U不過本身生得高,所以都唔係好敢隨便著高跟鞋出街.......><

我鍾意涼鞋, 有冇踭都冇所謂
我是乖孩子,我不說謊話的~

我最鐘意高跟長靴, 包括過膝靴, 尤其是真皮靴, 若是真皮內里就最好, 著住就好似腿部被緊緊的擁抱住一樣, 那種感覺好難形容, 幾high o架, 可以話係柔弱中的一點安全感吧, 而且靴子裡的一絲絲暖意特別迷人, 可以只穿內褲及胸圍, 但就不能沒有靴子穿, 起初cd時穿靴子是不穿襪的, 加上靴子是真皮內里, 剛才所說的那份感覺特別強烈, 後來才慢慢習慣了穿絲襪, 又是不同的感覺, 應該是多了一重若隱若現的磨擦感吧, 又是另一番味道.
2 q8 _6 o# `  r, r. Q' O! t
$ X6 B- D5 Z" l; ?5 l! H% q5 [! d- K
高跟鞋就一般鐘意, 但也鐘意學生鞋,
: o8 |, \: y  U4 ^: _0 b

6 i  V# E! }0 e[ 本帖最後由 candylee 於 2014-7-16 22:31 編輯 ]

引用:
原帖由 candylee 於 2014-7-16 21:51 發表   
$ f( w$ g* n2 e我最鐘意高跟長靴, 包括過膝靴, 尤其是真皮靴, 若是真皮內里就最好, 著住就好似腿部被緊緊的擁抱住一樣, 那種感覺好難形容, 幾high o架, 可以話係柔弱中的一點安全感吧, 可以只穿內褲及胸圍, 但就不能沒有靴子穿, 起 ...
  ]9 b' |7 R9 ^/ O
! p; J6 y4 i2 |" X8 F, @$ V) h- N著住長靴行街果種感覺真係好正, 特別有女人味
我是乖孩子,我不說謊話的~

回復 25# lovable 的帖子

係呀, 自己又舒服, 人o地又舒服, 呵呵.
. v! _8 V. }2 f$ E6 s5 Y雖然我唔敢cd後上街, 但都試過cd+長靴在大廈樓梯間徘徊, 好好feel, 有時會有住客離遠見到, 當然佢唔知我係cd, 以為我係真女, 我就特別興奮, 那種心情教人難忘. 咁你呢?聽落你好似有試過cd出街喎.
. R8 G7 [0 ^" g2 r$ n

) X" V" y" ^" I5 s[ 本帖最後由 candylee 於 2014-7-16 22:40 編輯 ]

著完對腳望落長左同瘦左 靚好多) L: i' n* w5 {0 K. _3 F
本身好矮

誤g。。高跟鞋本來有一股疼都要著ga魅力~

見人見智

坡跟也不錯喔

回復 1# lose_zero 的帖子

唔知點解,着高踭鞋先更覺得自己係女生…… - X4 R4 m9 I' t6 c
同意的請揮手!

高跟鞋幾好 又性感

鍾意嘅野係解釋唔到!

引用:
原帖由 candylee 於 2014/7/16 21:51 發表   
; Q5 h" a. g5 N. A' ~/ y9 b我最鐘意高跟長靴, 包括過膝靴, 尤其是真皮靴, 若是真皮內里就最好, 著住就好似腿部被緊緊的擁抱住一樣, 那種感覺好難形容, 幾high o架, 可以話係柔弱中的一點安全感吧, 而且靴子裡的一絲絲暖意特別迷人, 可以只穿內 ...
1 O' W- n6 r( H/ y+ }
同道中人

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2015/11/10 18:13 發表   3 |+ p: @! E& A  y
唔知點解,着高踭鞋先更覺得自己係女生…… - x8 r' w! m  \4 \, Z: j0 o6 a
同意的請揮手!
同意呀,我覺得高踭鞋比平底鞋feminine, 著平㡳鞋總係覺得少緊d嘢咁。每次cd著咗高踭鞋都有種特別high ge感覺

高跟鞋美呀

4-5吋高跟鞋好美呀,本人喜歡呀

sexy looking

中意翻學鞋同高跟鞋...

我都好鐘意,但唔知點解釋

我超級鐘意……買極都唔夠
8 K) u9 C/ Z. W+ \3 z* y4 Z9 _, i7 s- w( P" N, k3 m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件