嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人cd玩到用victoria's secret?

有冇人cd玩到用victoria's secret?

睇的外國model著到好靚
覺得好的就按一下感謝吧~~

i have one

太貴,買唔起

好靚,我都好like VS
high and dry

我用緊

我一直都是用它的~好穿~~而且又舒服~~出去或是再加穿都很OK

引用:
原帖由 vein 於 2013-10-10 03:17 發表   ( n0 o) f$ H& E+ T7 e2 O
睇的外國model著到好靚
9 y; M. N9 w, j) \" x5 t4 M# x
% |/ `9 X# \. U; o) u. F
just one or two.  it is really expensive.  And some the size is too big.

學會對自己好一點~~^^ 而且cd本來就不是玩玩的

有咩咁特別?好著啲?

[img]http://chicstyle.iswii.net/wp-content/uploads/2012/04/DOUTZEN-KROES1.png[/img

香港係唔係未有門市賣??

Victoria's secret 係美國牌子,size或者比較大,, g! N) D  F# e2 V
我寧願平平地買返Wacoal!

引用:
原帖由 1677 於 2013-10-13 02:43 發表   
6 Y/ b9 O/ I, v/ x- T8 gVictoria's secret 係美國牌子,size或者比較大,
4 [1 G& D( E1 _0 H. w! D( U7 u我寧願平平地買返Wacoal!
1 C4 d3 A0 h  P& Q/ W
wacoal突然間幾年由少女變哂C9款

victoria's secret賣香水多

引用:
原帖由 kayjane 於 2013-10-13 16:58 發表   
# n3 z4 G, {8 J" a2 qvictoria's secret賣香水多
3 z5 t( t( f, m' B
" O  c' j: p# ^4 W, X內衣褲唔係主力?

Bra 有幾個, 內褲十幾條啦, 幾好著

引用:
原帖由 silkypanties 於 2013-10-18 15:32 發表   # B, v3 e* r+ H, c/ K
Bra 有幾個, 內褲十幾條啦, 幾好著
4 Q* A" u/ J9 k) N邊度買?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-18 03:42 PM 發表   ; n6 Q* D; j# r# S
. J' C, p) ?8 N
邊度買?
- @  t, z9 t& ]7 B$ @
7 I. T) p6 L$ G& Z官網
  y  R5 f. Y0 J% m' W其實計番唔係好貴,一般二三百蚊有個bra,你買wacoal c9款都要啦,底底都係百鬆D蚊,係運費貴左少少

回復 14# kayjane 的帖子

香港Vs只有內褲,價錢都ok。

那是什麼看不懂耶~~~~~~~