嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。$ Q! ~% T  }! L. x' ^% K0 ]
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   ( K( w. c+ {" J. S) P, x
去九龍灣買會好小人
0 ?8 J" D* ^3 ?( y1 t$ d: o

7 q' [5 S) N) x九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭
; M% a  j/ ~" ^6 F: h入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   
. M! e5 k$ |+ M0 C0 w3 ?7 o如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
2 G( S2 k; ]% L* B) F, s! s4 `) P0 E+ z* y
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望 / M/ t7 y' p$ e% Q( ~8 T1 g$ q
但任唔理佢地照自己去買就得 !! # }5 |* p* v" w; G; ?
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....( v& B! s) S+ @& h0 C! O
唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時* q6 t( F8 m. m, J* C2 u6 Z6 J
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
( U- e) O& D! j6 A* G  A5 j% x受中國傳統封閉思想影響,. l! A' P, j+ S( ]
係外國冇乜呢D情況,  N' I- Q* ]! }- W6 l- B
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   ) u1 t: E$ ?) T) t, {  f4 I4 e
係香港人食古不化姐,
  A8 `7 c' B1 z9 w* P0 [' s1 [受中國傳統封閉思想影響,
- J0 e! u2 ~- s0 x% M( [3 W+ g/ i0 ~係外國冇乜呢D情況,& K) v8 t8 \- Z
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
( [7 C# I! t8 l

: |5 V: q4 P& g1 \+ `yeah.  Only HK will have this.3 N- u: q# Q$ w

+ w% y: I! N1 a# e  ~8 ]/ FIn Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   , r8 P# d; J1 P/ h
想買時
$ `/ Z0 c' l' D' |. y. V1 P; x你已然唔理其他人眼光
$ r% Q- T# Y2 K
8 w! \: Z* l5 H8 ~9 Y, i9 }: R
係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   ; Z/ `- i' X# x6 R( _

: Z# V0 ]9 R  V( g2 {6 Q  c7 M& _6 Q! y4 d! h* `, r6 v, [
係…我入得去都唔理得咁多
4 w- A5 b% W. S# M( w7 X% M& a. }; T& @

4 M5 L7 ^( C, ~6 n7 L0 o同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   : X. J! B( U: l4 Z5 f6 T
0 U4 v5 v7 o3 @

0 U! ^+ y; j9 _8 O1 @
6 ?3 k' c2 [9 L' ~同意!
+ k$ I9 w# ?2 w7 e! s0 f7 c' ~- @( T, r但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   
% Z; X& F. p* ^; S1 k1 d6 G7 o如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
' ]2 @! g+ P$ E
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,$ k  B% P! j3 f% u# X. {
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,: J4 m8 I& ~+ ?; h
更何況是挑選女內衣褲,( ^3 @/ z& H- w& {  n( ^
如果妳對自己裝扮有自信,9 r1 P, s8 r. _' t9 z- a9 P- A
著女裝逛內衣店會好些。