嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出售各類襯衣,連身裙, 半身裙, 外套,披肩,古裝, 和服, 韓服, 旗袍, 空姐服

T2恤衫.西裝.褲一套...xxl & xl 係咩size?星期4,5可面交嗎?屯門...ok

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不如開個相簿
入晒資料(SIZE,價錢)
等我地慢慢睇
清楚D慢慢揀

引用:
原帖由 andylau_13579 於 2013-11-5 01:24 發表   
T2恤衫.西裝.褲一套...xxl & xl 係咩size?星期4,5可面交嗎?屯門...ok
T2恤衫.西裝.褲一套, 可以星期5屯門啊~
xxl & xl可參照下圖呢

另外, 請看PM呢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-11-5 02:32 發表   
不如開個相簿
入晒資料(SIZE,價錢)
等我地慢慢睇
清楚D慢慢揀

真的謝謝建議呢~

因太忙了,
由於要回覆這裡的朋友PM, WHATSAPP及WECHAT,
跟進落單, 交收地點時間, 供應及貨物運輸

沒時間整理得更好呢, 請見諒

由於帖子過了10000字, 放不到價錢
其實現做緊價目表給大家, 但已盡最大努力及時間去盡快完成
價目表稍後UPDATE俾大家

BY THE WAY, 其實上衣多數$100至$150左右,
連身裙通常$110以上,
中CLASS 在這價錢加$50-$80
HIGH CLASS的加$100 至$150
這裡我將低中高價連身裙, 分了A(低), B(中), C(高)三個系列, 可以參考一下

尺碼表其實已放在POST最前面, 是統一尺碼. 行政套裝尺碼表已另外UPDATE俾大家呢
衫裙尺碼

OL行政套裝尺碼

謝謝支持呢!!

UPDATE了新款呢

請問旗袍是否有內裡及背拉?

你好, 有內裡. 但不是背拉

D半身裙size???

引用:
原帖由 thomas813 於 2013-11-23 00:51 發表   
D半身裙size???
有S, M, L, XL, XXL, XXXL

腰圍由70 - 100CM都有呢~

想問 款T3 OL黑套裝裙幾錢?
包啲咩?

引用:
原帖由 Tracyhahaha 於 2013-11-25 00:27 發表   
想問 款T3 OL黑套裝裙幾錢?
包啲咩?
你好~T3 OL黑套裝裙
有L - XXXXL碼最大去到胸圍,到106CM, 腰圍92CM

L-XL價錢是$310 .
XXL以上是$320
XXXXL是$340

包外套, 上襯衣及OL半身裙

Have a nice day

套裝裙要訂造, 3-4日可交貨呢~

由於最近大量朋友PM及WHATSAPP 落ORDER安排訂貨及供應商拎貨以及安排交收,
因此有時會遅了回覆, 請見諒. 我會1日內回覆大家PM及WHATSAPP

XXXXL 有那些?

引用:
原帖由 sharonlin 於 2013-12-6 00:53 發表   
XXXXL 有那些?
如衫裙有需要, 大部份可以訂造3XL以上

已PM你呢~
have a nice week~

新款UPDATE~如有行街SHOPPING遇到心儀物品, 有需要亦可幫忙代購啊~

你好阿

請問東西有照可以看嘛

引用:
原帖由 aa780421 於 2013-12-10 07:07 發表   
請問東西有照可以看嘛
大部份也有現貨在手, 可拍照給你看呢. 你可選擇最多10樣衫裙拍照給你看

有部份SIZE或顏色需要再訂購才有呢

新款UPDATE

thank you!!

引用:
原帖由 kakah 於 2013-12-15 14:20 發表   
thank you!!
謝謝支持呢~

不過那麼有趣, 新朋友你也叫KAKA嗎??

Anyway, Have a nice sunday~