嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

找尋鍾意尿片既朋友?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-25 00:30 發表   6 o7 q) ^" R" q2 N1 E4 d% G8 n

) `/ C2 P# R+ G- Z1 }M巾同尿片又唔同既~
* M  Q0 R5 [( U, w) z- a
M巾我日日都要用,片就買嚟玩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-25 00:30 發表   , d4 O- \6 X+ L- W' H

! p8 r0 w6 W4 }4 e* ]M巾同尿片又唔同既~
7 C4 b& G6 z7 c5 \9 B, M6 Z
M巾同衛生帶都差好遠
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-26 17:57 發表   : [! Q2 u; t, c9 d$ x
* B# @, y) H) `6 ^/ G
M巾同衛生帶都差好遠
; A: }" A8 [/ t, |

/ |9 `. o  f% ~' q' y% D) Z0 `因為衛生帶夠厚,感覺更強烈?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 15:04 發表   
& M4 ]9 ?7 e. z, I3 \$ g8 }3 B$ k' U$ O* I( ]- I
M巾我日日都要用,片就買嚟玩
2 \1 P* y. B4 Z
未試過用M巾,唔知有咩特別?

初頭買 大家會唔會有種 好怪既壓力   同埋會自己帶環保袋 裝住唔想比人知道咁
  Q' q& L' r3 K( f7 j+ }$ s試過著出街, 睇戲 只要配合 大D 既牛仔褲 就可以冇咩野' {! |( L& R8 [. l# X
掉個方面會 用膠袋 裝住在掉2 f: b. S7 b) v/ y  f' \
但唔會經常穿 多數係夜晚訓覺時 訓好舒服
8 d/ ~1 f9 W- C::屋企人唔知  

只喜歡紙尿布  喜歡布尿布
2 q0 \+ ^) S) C+ U6 s0 L
2 _. V0 P; U2 b9 I+ K. J布尿布感覺就很像一件很厚的內褲. ?: B( f4 S# g; @* W) e! c
( P( y8 P0 S7 Y7 V2 {2 [) s7 F
沒感覺

有,我都係同好,可以交流

我都係同好3 _2 t" w8 e2 q; N1 U5 N
喜歡紙尿片...
. S3 @5 A, p9 L  y: K日日都呷住條片係屋企

我都鍾意尿片

I wear diaper too...
3 Z/ ?, ^9 F* F& l* I- Z2 XCan others email me at [email protected]...? Unable to use PM...

好片難尋 ... 來去都是 Tena ... ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2015-1-2 13:35 發表   ; J# U1 V- a5 o2 Q
好片難尋 ... 來去都是 Tena ... ...
: e* w8 a$ S: Q( E$ N9 N! N- f1 W
大家有沒有用wechat?+ ]' O0 P  [, ]. W4 P) x6 C/ u. y
我Id 係 hk-pampers