嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[1P免費]淘寶買的芭蕾舞衣

[1P免費]淘寶買的芭蕾舞衣

180身高也穿得很合身, 穿著睡覺很舒服啊
3 Q' i- k3 _2 S; C1 l% t0 K- a# e) a2 O, y1 c* N6 t
買咁過幾件芭蕾舞衣最舒服都係LEE一件, 又岩身, 著埋襪褲真係好似上去堂咁
# z* P% b+ w* V* n3 w% ~4 g- ^9 [: s. Q2 ^! H( Z  t# k' I  r: i
用手機自己影, 角度唔係太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

睇上去都OK, 未知呢條裙要幾錢?
. L) P5 ?3 m( c- A; g) N, O  \- V岩岩係淘寶又睇岩一條PVC裙加埋之前的芭蕾舞裙, 可惜荷包乾硬化.....

好可爱哦,连裤袜要是厚一点不透肉就好了∼不知道有没有大码的芭蕾舞鞋

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-8 21:32 發表   
, @9 T% {4 _; s+ ]6 P睇上去都OK, 未知呢條裙要幾錢?
8 l$ L- P7 U- f' ~岩岩係淘寶又睇岩一條PVC裙加埋之前的芭蕾舞裙, 可惜荷包乾硬化.....
$ s1 {6 X0 Z8 c; l2 i6 ~2 [+ g$ v
前個排佢做梗秒殺平左30, 原價160 運費$38順豐' Q  m, U/ O4 N- h( X% O2 g

# }  c8 n! C$ p% }6 j* ?& s另外, 件芭蕾舞衣唔係萊卡, 係天鵝絨, 我覺得舒服過萊卡少少* [# I6 ^3 y8 h0 K; M7 d4 W
) \4 d5 F' ^3 ], c
引用:
原帖由 雪雪子 於 2013-11-8 21:33 發表   
/ X$ J! M$ u9 I" `好可爱哦,连裤袜要是厚一点不透肉就好了∼不知道有没有大码的芭蕾舞鞋
7 I1 Z; V% j' g% x$ b
3 P+ K+ t# D8 b* ~8 ~( e! M( F
已經著左白色棉襪褲啦, 唔透肉了
) f& x/ V4 e3 f. @# r; x: D$ F) m# Q$ L( r( a

好夢幻的舞衣呀

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2013-11-8 21:34 發表   
8 f) |5 _: R' S! K! X: j
& k, j1 c- f! d; Z% e1 I9 P6 _前個排佢做梗秒殺平左30, 原價160 運費$38順豐
7 ?! \' O% _5 F4 \
7 o$ q: x/ k, H5 y另外, 件芭蕾舞衣唔係萊卡, 係天鵝絨, 我覺得舒服過萊卡少少
: \& Y! M9 p8 D0 ?  N0 n4 @. I6 m) H' w' s  t
1 Z- A6 a2 ^7 e
# z- ~: {7 r# p, D! D9 u
已經著左白色棉襪褲啦, 唔透肉了
- S% A6 P# N* G" L
$ o1 N5 H3 A5 X, O3 F198就真係唔貴, 仲要係天鵝絨就更正~

: B: \8 r- }& X5 I好可爱,跳一个

nice~~~~more please~~~~

很美~~~8 F1 L& R3 q+ ?4 K* C9 C7 m
現在淘寶的也很美XD~

有無多D相睇下?

很可愛,不過真的想看整件衣服的相片~

好令 天鵝絨好書服 我都有
0 a6 [* U7 ~. Wbtw棉襪褲係咪一般果d芭蕾舞襪? 定係特別一種?

很硬吧,睡舒服?

引用:
原帖由 just1994 於 2013-11-9 00:52 發表   : o$ L; Q: x) A& N5 k. y6 o
好令 天鵝絨好書服 我都有
$ a1 ]  N0 j4 F/ K2 Lbtw棉襪褲係咪一般果d芭蕾舞襪? 定係特別一種?
棉襪褲係最普通最舒服既小學生返學襪褲

引用:
原帖由 pils 於 2013-11-9 02:56 發表   - \& P5 X; ?4 V
很硬吧,睡舒服?
% f( j% d* ]% Y/ M舒服呀,因為成件整體都好岩身,所以裙擺唔係大問題

d想問下白色個D係唔係類似水晶的物體痴上去? 不過如果配芭蕾舞襪褲感覺仲正~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-9 08:51 發表   : y2 R" w  F5 v9 t$ B$ P
d想問下白色個D係唔係類似水晶的物體痴上去? 不過如果配芭蕾舞襪褲感覺仲正~
0 x2 ?' T0 j, [' x1 K
係呀, 件衫上面反光個d 物體係痴上的既薄閃閃珠片

個件好可愛bor ,著上去好似小妹妹bor % H; t9 q0 o8 J( c4 L% x4 v
真係好,買到件身高180都合身,真係千金難買心頭好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2013-11-9 14:48 發表   
& {% j" f5 u2 m$ g% S& U
$ T+ P, q1 Y7 A" X# ?" Y係呀, 件衫上面反光個d 物體係痴上的既薄閃閃珠片
$ H) _% ^* ?4 X& L4 T9 b) V" z
+ ~* J' T9 a- ~; F
) u" {$ s3 d* C, ^- p禁就真係正, 請問有無店名可以PM我等我去睇睇?

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-9 17:58 發表   
; N& N, U; H/ x+ ?! n0 C& d6 w3 ^* l" G4 x, V0 Y) U
# q3 ?8 N6 I' \% H
1 r: M) }% k! L* s- Y
禁就真係正, 請問有無店名可以PM我等我去睇睇?
$ a  f4 L4 W# M; c# ]
OK, 已SEND
+ L# c& @" c! a: o不過提醒你一下, 件衫條領有條白色毛毛邊, 會係咁甩毛, 我第二日就自己挑走左, 得幾個位車住, 同埋佢車係邊舞到個領會緊左好難著同除, 所以我都係挑走左.
0 c0 ]# H5 n1 H- g, N; G/ E另外佢個領邊同袖邊因為有D 閃石係到要自己用手MEET走部份閃石先無咁吉身