嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

玩氣球...越買越多波..

嘻,下晝屋企無人,波波有難
5 ?: U/ G7 R) M; Z- N' m
! z4 ]+ g1 K) P2 L[ 本帖最後由 popmyball 於 2013-12-14 13:12 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-14 12:55 發表   9 \( l2 c3 f+ e4 T
嘻,下晝屋企無人,波波有難
% E5 Y1 z' E' S; F4 ?  WMe too    ( H1 g* ~% ~: y) L
* G+ s6 w1 M6 X7 J5 `$ O
不過要晚一點才沒人
( J0 j( _1 E9 X) t# K( p% N先出街睇下有冇收穫

個藍波已經玩左好耐,而家好軟,吹都咁大先有dd脹o既感覺,但又壓極都唔爆,睇下佢捱唔捱得過今晚
: M- O% Q% h( `, H$ B6 J
. d! D& z  u: y( x1 }3 h粉紅波第一次吹~

昨天沒收穫,今日落雨唔想出街
; k$ Q% `8 `/ C有沒有睇玩波片?- R1 K8 c7 }; i
免費的話
- b8 O/ M4 X" `隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等    W5 O7 g2 V. |2 x
youtube都有一大堆(一般向)) r4 q" E9 ?8 Y) G$ L: j$ {
至於要成人的,去xtube1 B1 Q& \  |9 a; m5 Y, |
收費的
' H3 h- ]* X( U6 Cclips4sale

當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!  t! @8 N, J  a* E9 t- h6 p

/ r6 d9 U+ z' u$ @/ T, y  K" @
引用:
原帖由 MBLoo666 於 2013-12-15 03:21 PM 發表   
5 s+ r7 P8 h1 B3 G$ a+ R+ l昨天沒收穫,今日落雨唔想出街
& d  K2 R$ z$ O7 u$ ]& v1 s6 d) M有沒有睇玩波片?
" i) Q1 I: S9 N; H! O: ]5 D免費的話$ r; H( @' B- j5 `# z/ Q
隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  
4 M, ]- ~8 A- w3 J! @; O) T& U. ?youtube都有一大堆(一般向)
/ s; K  H) i5 u  h6 x至於要成人的,去xtube
! ^2 l% g% x" k5 _收費的4 |6 U$ H6 F/ J/ f; @9 _
clips4sale

呢期氣球當道,我d沙灘波全部企歪!

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-15 18:55 發表   
& ]2 u% P. X1 R$ [當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!
4 s2 I% u5 T0 K+ ^* X; b% [2 Y6 a2 Q
) O6 p; z- @5 z4 M: J0 H
6 v" ^# \) q2 |' J
eMule上面好多是sample1 W! m) X0 ~0 ^; p2 d; n4 b# Y
(eMule找稀有片一流,不過就是慢了點)
- ?" l4 }# u3 l& u( q' {8 I想試下買氦氣玩 + {% g) @3 T% v" W! U4 Y9 [4 _

) y9 ], h6 `' b7 D( }" S/ Q/ M今日有新氣球到 " Z. L! _% v1 K0 `9 y( o& v4 c) D
等有時間才影相

lulz   入咁多波,有排都玩唔晒

等我都上d波波相啦5 n0 p2 C+ p- K: o2 |+ L* B4 g
2 g; V) n. _* L* {' B

\o/ 新波友 hihi

回復 50# popmyball 的帖子

hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?

我見學民佢地入左好多波,唔知佢地會唔會o係街站派 2 K  C$ a; ?4 `4 z4 U9 _" w" C

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-23 12:12 發表   % o( ^' R) b  c3 X1 U: e9 r
lulz   入咁多波,有排都玩唔晒
8 i& v' e: ~2 K$ R
始終有家人在" [% H( h6 Q/ X8 L" u* @
想泵多D都有難度
- ]9 M8 i4 [3 v3 D% M" E: {# G! Q& W$ D* e$ O
引用:
原帖由 rmkhoho 於 2013-12-24 17:24 發表   % K: w4 }( B2 x  D
hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?
/ Y3 q! {0 ^1 O9 |2 E
4 X& s9 j8 X( ~/ l1 J派波好似少了....
+ i9 [6 ?5 O8 y( o8 ^& ^有都派發量唔多, 一陣就派完0 T6 \4 w  F7 J$ Z5 u7 E
' t# i, G( C1 n/ B: x0 j8 t

趁屋企人出街,急不及待

補回上星期到手的氣球
! T7 E; w  @' N% L
2 D1 _, h& ]. Q7 Y# V% Q2 G$ q8 ~/ a個人偏好日系風格
. d& g8 U8 c) E第二張相那個是我最愛
$ e/ p' B3 w% f  }(相有點怪....明明是紫色但影出來是藍色   )

hello 我又share 下我收藏 最like q24/36 同印字波波

\o/ 越來越多波友呢樹~  hihi

聖誕節期間有什麼收穫??
7 O  D  E9 ]0 b" |( C- F# J! R7 Y
(我就食白果.............   )

I m non popper and using balloon for masturbation

我會著紫色bra同內褲玩波波- T- d! w* @6 z5 Z; N7 l
我用嘅係Lavender色Q牌16吋果款圓形吹脹到9分滿然後用下面摩擦至...