嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係
+ f: ]! k  J3 h; g2 @4 D+ n1 F+ z有時就全身都係: H4 M; W/ ]0 z2 G' g
不過底衫褲就唔係
( V- x  [  [$ E) D# J冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔$ [7 X- a: ^( Z1 Z' G- T
咁我其實算唔算cd緊?
- N% C' t$ D  E. Y3 o
7 Q0 a, i7 S) w% |& D近期又開始想自己買藥食7 ]& [) B# m0 p9 G
有一次行過見到萬零,屈人子有賣就好想買
, D- ]+ X; u! d. Z3 P6 Y$ i不過好驚比人歧視
: Y: C. |; V( Q6 `' k1 m2 \; Y5 R2 s0 f( [5 L5 e$ B+ J) R) v
有冇自己買藥嘅姐妹有係依兩間鋪買藥嘅經驗?
* r/ q% g* }3 c' [6 f: M已經知道啲藥好傷身8 \! }3 Z7 x% J6 x
但係都好想好想試下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔洗返工返學?
# u. p6 R4 K1 ], `/ R. TTAOBAO有得買雌激素

引用:
原帖由 愛.o 於 2013-12-7 09:28 發表   4 Q* {* R; P  }7 {! S
唔洗返工返學?
1 [# M8 Q* x; s8 j  x1 \$ F% aTAOBAO有得買雌激素
% g% m2 t8 I) Q& T8 R7 @* t
要返工呀. [' \$ a% A# n1 ^
不過taobao寄去屋企怕被屋企人發現

藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.+ o( l# p, @( `  G; P! [
大家更加要小心 !!
: x6 ]. p# W3 h0 m$ @+ d寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.( m6 }- X* A( j5 N! [4 K( o
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.

回復 4# gila 的帖子

良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我們CD只當生活遊戲、情趣!千萬別玩到不能自拔!
1 N1 `- K5 [" s5 t( N6 {/ Q* z

引用:
原帖由 gila 於 2013-12-7 09:51 發表   - _$ x  ]9 q8 ~, B
藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.% X& d$ A6 ~% `( w# O: d2 ?
大家更加要小心 !!
! Y0 G: l% V( V2 s" c寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.
9 G6 R3 n/ w0 y( y: G都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.
% }3 I3 a5 P" Q* A, c3 O藥房之類會唔會有?
. w8 X0 n" c2 t/ o0 w: w6 K但係要問佢拎! H3 E" k" c% f4 O4 J) p" y& d
好似好尷尬。。

引用:
原帖由 13funny 於 2013-12-7 10:20 發表   & \6 v0 S7 s1 G; h) L* R5 t1 p2 y9 q
良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我 ...
7 q' T- ]0 i/ _0 x( D( O. v
我知用藥唔好* r! Z) w( d4 [
不過我唔想睇醫生
; F9 M/ o9 w" e, F  T唔想真係變性( r" E, }9 }& B# {0 O
& n0 q/ z( O/ b5 ?% b: C
我做運動好易令身體變橫。。。

如果可以我也想呀,可惜家人不准

想清楚,乜亂試

一旦上心癮,妳下身那話兒痿縮至冇用,想清楚先好開始耶

食藥始終傷身同傷下面..3 V+ S' [) T7 q7 s/ ?
你要三思..

日日都穿女裝但內衣褲吾係?
6 j7 ^9 L- e: ]! g! i+ y" P: B有點不可思議???
+ X$ y# a2 }6 F; c7 S其實女性內衣褲才是CD人士最愛6 [" \+ r/ E6 n7 ?8 T* r  I
我長期都只穿亞婆底衫褲

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 11:21 發表   
7 ^. t* v8 D9 @. H8 Z5 Q) u1 _7 `' B% t2 E6 T
我知用藥唔好' o, X* B: U2 M8 l; j! V% |" L
不過我唔想睇醫生
- p, Z+ ]  w& V唔想真係變性
& y. e: L% H. s5 i) n" u; c: U0 {0 b1 J; }: `' K
我做運動好易令身體變橫。。。
4 Q: s. ]/ ?* q+ G0 \3 d
( z: ?' Q  q2 ^* E' b6 |" L
唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...6 s) t( d( |8 X: X3 S$ ?3 ?+ u
基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-12-7 18:53 發表   9 P6 \3 m. v1 c
日日都穿女裝但內衣褲吾係?8 d  K9 \8 [3 r1 W' ?
有點不可思議???2 H9 O7 @# P8 s4 C0 y1 Y
其實女性內衣褲才是CD人士最愛
4 i9 T2 f/ c4 F/ v9 r% A! d我長期都只穿亞婆底衫褲
# q: C: e; J7 |$ a
因為唔想比屋企人知
# {+ _# Q! c/ m1 r- G8 x可以著女裝都係以舒服同襯衫做借口

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2013-12-7 19:22 發表   : X5 D0 t: @* G) P
6 N2 s5 q* O: G' e4 r( M$ `

$ L- I7 B5 s6 M- t唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...
+ h" K# p3 ?" W3 y" q9 N基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...
. I  K8 V. @/ V% y
我唔介意下面冇反應

好想去買但係又冇勇氣。。。

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 08:49 發表   $ y4 S7 @1 e6 B0 k" d+ ?' p
依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係1 ]5 s* h! z/ j  ~
有時就全身都係) @2 r' S% s- f6 b  x  _' N6 [
不過底衫褲就唔係
# t$ J4 w. m3 }9 C, f冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔1 _- X3 {  M% V0 Y$ ^5 B
咁我其實算唔算cd緊?
, [4 e) A2 T- Y: z* m0 H
' c% ~. M& @/ P: X* r
4 }  m4 m0 ~/ f/ ]6 @( h7 m
反過黎講,如果有個女仔日日都著男裝,
) r( B$ v' t, j不過底衫褲就唔係. p, C* A, {# _: C$ P
咁佢算唔算CD?% g" }+ K5 }+ ~6 ~' B1 `" I0 l
( p& Y7 j/ T( f" U
日日著男裝嘅女仔,香港起碼都以萬計啦!2 P5 k" k/ z5 Q# }" U2 k, J( W# N9 M# b
我從來都唔講CD呢樣野,D衫覺得舒服就著,
+ e  E2 Z- ?7 J9 u: h$ s4 @理得佢另裝定女裝!

男女裝只是人為服裝下的定義,只因約定俗成,令人覺得有標準答案。

回復 5# 13funny 的帖子

做藥娘請三思% v) u0 A) U5 b: E! t! R
唔係話要食就食$ ?. f1 g4 _% w  V
亂咁食 隨時會出事架

can make fd with you?
  l, Z# J, |" H/ q0 l2 o6 C0 t/ ~add me wechat: pep9yck