嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人想買女性用品?

引用:
原帖由 Karen6441 於 2013-12-29 22:43 發表   

相入面既係你?你個妝好似幾好啵!
頭像是露比本來沒錯,
說真的,我還是看不太懂廣東話

引用:
原帖由 lrube 於 2013-12-30 19:40 發表   

還好耶,因為有些女性用品是會消耗掉的,
只是衣服方面真的有變多的趨勢,塞爆的一天是有可能發生的
拎返出黎賣囉。。

引用:
原帖由 gila 於 2013-12-30 01:03 發表   

冇,花多眼亂,簡唔落手。
哈。。。所以女人係天生購物狂!揀唔到就買晒佢!

引用:
原帖由 Karen6441 於 2013-12-30 20:32 發表   

哈。。。所以女人係天生購物狂!揀唔到就買晒佢!
所以女生在這個年代幸福得多.
但卻要精打細算, 除非是富戶人家.

引用:
原帖由 lrube 於 2013-12-30 19:42 發表   

頭像是露比本來沒錯,
說真的,我還是看不太懂廣東話
你好可愛喔。。。
是台灣人嘛?想不到這裡也會有台灣人呢。。

引用:
原帖由 gila 於 2014-1-1 12:01 發表   

所以女生在這個年代幸福得多.
但卻要精打細算, 除非是富戶人家.
幾個好朋友交換著下囉。。。

引用:
原帖由 Karen6441 於 2014-1-1 14:35 發表   

幾個好朋友交換著下囉。。。
女生的世界就是這些樂趣. 交換衣服, 化妝品分享等等...
男仔之間就好似好少有呢D 情況.

引用:
原帖由 gila 於 2014-1-1 14:40 發表   

女生的世界就是這些樂趣. 交換衣服, 化妝品分享等等...
男仔之間就好似好少有呢D 情況.
Why not?

引用:
原帖由 Karen6441 於 2014-1-1 18:46 發表   

Why not?
起碼出現起身邊D 男仔/人冇乜咁做. 唔會特別話: 你件衫好型wor, 交換黎著下~~
男仔應該注重其他, 例如相機, 器材, 其他用品等等.
男女係有D 唔同.

你多唔多SHOPPING? 係咪好多時會約FRIEND 一齊行?
平時會shopping會留意D 咩多?

我都想買呀,師兄有咩好介紹?

喜歡衛生巾美女圖

引用:
原帖由 BrianLau76 於 2013-12-29 18:39 發表   
me me
but you no money wor