嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under% ?5 t2 k4 p" ^% l* c4 e
但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)0 \5 H- p# V5 F! i4 x$ f
同埋佢d 底底有d做特價只需39一條,而且質地好正,又滑又薄又好有彈性) v/ Y) U) s5 S5 r+ \2 t
其實仲有一款bra想買,不過買完上面果幾樣野都使左成千蚊,無錢再買) g, ~# R! R; c3 l" e4 f. d
大家有興趣可以去睇下
0 i! L( a! `7 c4 t: F- q2 T3 X; K2 h
PS 激死我,我昨日買無折,今日買兩個bra送三條裝底褲,激死人喇!$ O3 C. y8 B: X% U% R7 p

$ B% u7 Y( q6 w/ u  R[ 本帖最後由 silkypanties 於 2014-1-19 10:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-1-15 18:45 發表   
# j- b" {. C- J5 h7 P% J最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under
4 Y& N; Q8 p: j, S但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)
, ?' \" _! M2 K同埋佢d 底底有d做特價只需39一條 ...
1 ^) c  Q& k& M" R0 y9 b
# N, B8 T, y9 F
CNY sales ?

可能係啦

有冇相睇下呀?

photo please................

遲少少影上來

加圖了

oh very nice I love it
i love bra

係TAOBAO 定門市買

我昨天係坑口唔見有平左

佢D內衣褲幾靚

第一個幾正呀~~~~~~~~

在那間分店買?
% r. h5 g/ U  U. L& p* j好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。

補圖6 B6 a' \1 W; a  @3 @4 h3 W

( B2 r( v; a5 l( T* _! ]) J! u
2 Q2 ~% ?- A- F# P, c  G! I' y: ]2 x& A
' M" f, z( _. j" r9 A! ]) |6 ~

5 ]: Z- U1 V$ w: w* t1 q) G4 Z8 C* x

+ |+ s& B# N' q" m1 I3 \6 z- R& m- }
唔知點解無晒D描述5 S3 a: s$ _0 C7 U/ t

9 n& h7 b  b2 b6 q1 c% E[ 本帖最後由 silkypanties 於 2014-1-19 10:37 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kristy1234 於 2014-1-18 04:32 PM 發表   
/ q$ r% p& D& I( g+ }4 q* s係TAOBAO 定門市買
; [, _3 `; U3 E2 G" x% w" Y  e/ U+ c
" A' K5 A5 B5 N# ~: k銅鑼灣門市, 12點幾唔係好多人

引用:
原帖由 KR7723 於 2014-1-18 06:04 PM 發表   
  _" f' N+ R, x  `在那間分店買?
' G) Y: ^% }0 y' T. l好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。
; k8 H- m# K. R

1 Q# I% ~2 H' F( Y5 U銅鑼灣 times
2 ~4 k* Z7 V/ E+ _$ a; W有做特價果D唔合心水, 不過可能有走漏眼都唔定

39 元1 條WHERE 佢收得埋唔埋 我仲想知個度有冇絲襪吊帶賣 如果有幾錢

我係佢英國個網賣4元ONLY 60元都不用 我仲想問h&m 有冇絲襪吊帶賣

蕾絲內褲好性感

very niceeeeeeee