嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘3 Q6 y6 ?$ ~9 Y/ \# ]
行左去工廠區,以為d七十一無人啦0 F: L* A  D" ^" |! ~  a
圓來刀好多人㗎. C' ]# {8 r$ ~9 j# W- z
最後等左好耐
5 ~) v: j" t4 H- b" q等到無人先攞左一包m巾去比錢
) W# Z# z6 T! I: ~收銀個女人望住我牙
/ o& g6 i4 j* P- B  j2 f雖然都比我買到4 F. \+ f' o  \; A5 N% ]
但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA...* _9 F8 [, r( ^) @! B8 s4 k5 Z  C
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
4 d2 Z) k) a) j" Q' D% {* S# b! f0 u. W

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買. {$ \0 x/ f1 X: i. j
可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   
* n/ z: ~+ e) V2 g七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
7 Y' K9 V6 p0 U/ D( r; d- y/ @8 s% K/ _5 c- t! m
甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表   ' R! m4 m* |! {+ L
個感覺你覺得點樣呀...
9 c. `% O' z+ l' \* A0 P0 k( x5 K

3 P: O+ J2 c: c放左系底底度一日,好舒服- I- E" j( i8 ~& i, O
5似d女仔話會5舒服lol
0 x3 }" R* x1 X* l' _& Q我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表   7 q* Q$ C4 r. @$ m0 {% `
HAHA...5 B" o% P; A* S5 r3 d8 p! o2 P7 V
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
1 o2 o6 `; `/ Z1 i) H
. o* @: B7 W0 A55……
# J- }5 r8 I5 c) `4 _  Q我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   2 u: }/ U; K- o. k* i1 E* A
最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
* n3 a1 d) K# s$ I

" p: B! X& Q* A- J8 F& S55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   
; I7 _3 R% O$ O+ i9 Z我比較想知道你會點用~~~~~~
# |7 b, \7 g* t- o( z0 a  w% V2 q

6 h/ ~. V( U/ x5 @2 h放左系底底咋$ I, B; g# K; ^8 t$ K  F
5捨得射污租d m巾牙% y2 t- h- s" o' P; V& d0 B
今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   
8 s' |0 y/ W* f0 V* M! k) D其實吾好咁介意人地既目光LA
( Q6 p3 y3 E9 o' V% h8 n# o/ L( F4 O' N" \! U. X
多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   
6 P; e8 q; V* p) Q4 t* i點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買
% E8 N; D  U3 F* M4 n0 m可以買埋其他野一齊
7 a3 t' v8 k: t

4 E2 B) h  A0 t9 S果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…5 n+ F- L* s2 j( X- h4 S# D
不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   * p! g: n4 h/ a  u1 {9 `
我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
$ f% L6 V. J- A6 Z: `, s2 i7 D' ~; g3 l3 X8 A" C+ J, Q/ u: O0 P  T- v
甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   ' c7 h2 c7 N2 |( K! b% E( E# }5 f
哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…
! p& U1 ^1 O: v) I) i  p; @( C不過點都好,買咗就好…
  u0 u; o" o5 d
" X! d" C; x$ V我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光