嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘6 Y) I: S6 B% [9 S; w! u+ s
行左去工廠區,以為d七十一無人啦0 F" i+ L' p6 W& |1 y
圓來刀好多人㗎
' S4 D4 C6 @+ s# _- Q* n/ D$ g最後等左好耐
8 [, q$ k7 o  M1 g( j/ |& d; G等到無人先攞左一包m巾去比錢
0 q  E- {/ g: G% X# j. t& K! {收銀個女人望住我牙$ M$ T  j  `) U
雖然都比我買到% z- l  ?6 L5 n0 f
但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA...
. `" V/ w/ Q& e! h5 b% L恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
0 L7 m& \! O0 G2 H1 \% I" ?8 B+ [$ n$ ^( r

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買8 p5 Y' n5 c0 E3 O
可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   
; u% ?# ?" b8 Z) N( m( \七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
+ W2 r, u8 p" H
% j( z+ O0 w) Q! _* L: f% A* V
甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表   : H/ h; [8 c1 N9 V. `
個感覺你覺得點樣呀...
3 ~# u2 }! Y) Z4 O; \
! _4 }5 L: r  p5 {2 U- m2 V( q% G- |
放左系底底度一日,好舒服
. q( [9 B: r# a# r# C& q, \5似d女仔話會5舒服lol- k1 s. g( V. v! w
我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表   5 M; V5 K/ [8 C6 v# m: \
HAHA..." U2 G# H/ R1 J
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
; u9 O9 `8 J7 h' W; c( X! G& ~( }4 s0 h1 h! U4 h
55……* c; Z. @* w! H, i9 m
我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   - p. w! J2 U- D0 }; a4 w
最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
/ X7 E5 k4 V& ^, G
8 V& w; [" F$ Z: G! z2 j' U55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   + v/ @, C% k& j7 |. [7 l3 t
我比較想知道你會點用~~~~~~
- C  O( z/ m9 V* ~# R
  Z5 Y. U; b0 ]$ `6 B( g放左系底底咋2 m( R  v# ]6 w3 D5 r1 k% O' I' n, p
5捨得射污租d m巾牙
* Z' d+ D( m' S8 r: o6 ]今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   + [) N  s8 G) y( C
其實吾好咁介意人地既目光LA
: V8 @' G1 K; O0 s# `2 C! i
6 e- X. w- h7 V/ p1 f/ ?
多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   3 u4 Q5 \* Q% O. T5 }" ^6 t( q/ ^- B
點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買
5 z3 j3 K& A4 f! w! k8 U可以買埋其他野一齊
% E& L# J6 J3 X; H# \& D% G0 t3 t) @* |- D, e8 b7 F
果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…4 ]3 [2 v% A, t% m7 t. v4 V
不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   " A# R9 L- w' {! k
我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
" p" M+ m; e4 u9 O6 M

8 s2 V7 \, O7 F% [7 l4 D甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   
. _0 v5 a# W: _, H6 d8 T哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…0 [  |' a+ O3 D
不過點都好,買咗就好…
# \8 d" z2 J1 z2 W
+ T1 D: i- G8 V' Y1 w6 J. N我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光