嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度
, P# y+ C& [% w  `9 Q; Q不過唔知點固定塊m巾系底底度
0 B3 y6 p+ T1 Q9 ~* `  `$ T行得多,佢會跣泥跣去
) r9 T( Y3 k  j) M, n請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   5 x' d* Z2 ~/ Z$ u
女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
" o6 M- u- _& M& k  J

8 b) ~0 M5 i( [1 Y+ b7 t我幾日都放左系底底既正中牙
& C: [! f$ f4 t但系呢,我行得多塊m巾就會移位
3 ~- }, f- P! t2 o+ C點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   4 ~) c5 q  c5 @" y/ ?  g
M 巾唔係有雙面貼架咩
  B- @5 q1 S3 B3 g5 g0 h; d" E% k' l
5 }& Y  G1 \, d9 j; f
我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   
+ p8 x9 n8 t' A0 }& q- t8 o' H$ B你冇蔑貼紙咩?
! D6 J- c% N, M6 T1 ?) M# H% b
0 ^9 _/ Y" P  g2 l$ V& g: U貼左兩隻翼# g8 i9 _5 h; Y# W2 k. B
但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   1 a' S; [1 M) k9 r) L, \; D8 q6 ?
中間都要貼架
* t  L: M! o2 @5 F! }; }8 ?7 Q& g撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   
/ W( V: C) r, s3 Y' l  a1 T6 p1 L- f  D
撕走埋張紙?
* K7 k6 K6 o( ?0 C. v一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!! C% k+ h% f$ f. _, m6 i6 t) D

$ ]1 q: Q! d- K* _6 d- C  L另外,如果底褲係男裝,' [. G  [5 u% n$ D" W. i% e
因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   
. H& m$ h2 Y( [3 m* h! U( ]0 S# O( G6 W! Z4 U
一定要的...翼點夠力..
- t& f( C/ A- ]7 r$ T$ X+ ^( D+ U
$ C: J$ x3 q3 @0 j1 z琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   
: [0 n# D" w# R箸女裝底,會貼得揾D
$ y, j; P7 `/ q, y

. u0 l, x* s! x0 _( E阿妹d底褲我5岩著牙  P7 W/ [) @* D( i( V
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   
& n2 X( b% J) `" P. ?7 j
4 C' N" r) ~  Q, q9 P
/ z" Q" G! b7 u: R' Y4 m, s阿妹d底褲我5岩著牙( ~0 {  q1 ^: K% V9 c
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
1 T4 H: s! h5 g" N- e你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
  a& Q4 l0 j! Q, c* j, }
- `" b5 x* Y6 Q; r' l) s你阿妹有冇發現?
4 S- V' w' e. @- w. t: V! I
6 x  X2 c3 v$ `5 n
5知牙,希望無la