嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(18+)隱藏jj效果

(18+)隱藏jj效果

純粹分享下,唔知大家覺得似唔似呢XD, Q5 f" z! w' ~8 n
/ v  q* D8 l5 \: c# b
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
模糊什麼都看不清

回復 2# jolfy 的帖子

加多了一張相=)

什麼也看不清
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

點做到的?
: u9 q: B8 W& u5 p0 `' p真係好像呀.

點整架,講俾大家聽下
Anna

想知點整可以pm我XD

所以你是用膠水黏的嗎?有不舒服的情形嗎?

引用:
原帖由 kcs7375 於 2014-2-4 01:18 發表   
- v6 w$ \+ ]8 F  T6 x6 r所以你是用膠水黏的嗎?有不舒服的情形嗎?
8 r$ \, a$ A3 j) \3 }$ g2 s4 u* S嗯,有少許緊的) ]7 w+ m2 I! c5 ]- Q, H

. K. L1 ]( g# {) B/ s1 @. g7 H[ 本帖最後由 hitogirl 於 2014-2-4 01:31 編輯 ]

辛苦左d喎好痛

你用的是什麼樣的膠水?醫療皮膚專用?

看得不太清楚

回復 12# y_e_n 的帖子

好似好多人都話唔清楚@@' R' U4 H, b8 l' y+ x: l! o5 H; N
甘我遲啲再放啲清楚GE上黎

超勁呀!!!!!!!!!!

雖然有少少朦,但大約都睇到
4 f3 }4 W% n7 M' A  Y
# I7 Q" {# F- _- R/ _真係好勁,而且,濕水都唔甩?

引用:
原帖由 1677 於 2014-2-4 02:43 發表   ) x8 p8 |6 u0 _2 Q
雖然有少少朦,但大約都睇到! w' y& q4 [/ c$ X" u) b; p7 m: P

2 ]* }7 w8 E$ U6 m真係好勁,而且,濕水都唔甩?
9 L* m  a) i* e: o
唔濕太耐都ok GE@@

引用:
原帖由 hitogirl 於 2014-2-4 02:24 發表   
: N8 y  \) o( j0 \6 c% H! ?好似好多人都話唔清楚@@
8 X, t4 x$ m8 B; a5 B. l& S7 T& R, k8 z甘我遲啲再放啲清楚GE上黎
4 o% ?+ X1 t  b7 [4 J  P' A
6 c* ~- k. L  E4 @  t
可唔可以有教學?

好 勁 喎 !

勁 !!求教學

藏的真好