嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有試過著女裝底底返工嗎?

有試過著女裝底底返工嗎?

我想知道其他人既心情係咪同我一樣呢?
當著住返工食早餐、响公司、lunch既嗰一日,個心情都會特別興奮同緊張架,可能唔會經常著既關係,
每一次都會心跳加速,我係特別喜歡著絲質花邊,全日都會感覺到好滑好舒服!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
梗係有啦!

最舒服係高腰款,質地越滑越好!

有著 crotchless G-string + CB 返工

好多時刀著女裝底褲返學牙

我無男裝底的

但妳地心情會點架??

引用:
原帖由 DesbB 於 15-3-2014 09:37 發表   
但妳地心情會點架??
好容易就扯旗lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-15 09:40 發表   

好容易就扯旗lol
哈,咁妳咪長期硬住,會俾人發現架喎!

引用:
原帖由 DesbB 於 15-3-2014 09:50 發表   

哈,咁妳咪長期硬住,會俾人發現架喎!
試過全女裝出佳尼,校服突起左lol
要搵地方打飛機打到軟先可以繼續行

有試過,但是太緊了穿一整天不舒服

其實冇什麼特別,著女裝底褲唔會有人發覺,但如果帶BRA就唔同,好容易被人知道

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-15 09:40 發表   

好容易就扯旗lol
totally agree !!!

引用:
原帖由 maisie 於 15/3/2014 02:28 PM 發表   
其實冇什麼特別,著女裝底褲唔會有人發覺,但如果帶BRA就唔同,好容易被人知道
冇錯!我試過戴bra返工,仲刺激

引用:
原帖由 angela_fung 於 2014-3-15 21:56 發表   

冇錯!我試過戴bra返工,仲刺激
但心口唔會。。。谷起咗架咩?

我都日日裝底底返工,習慣咗

試過著女裝底底番工,全日都好high,不過幾緊吓,唔太舒服就真

嘻,我覺得緊緊地係不停提示緊我架,有一種被綁既感覺

引用:
原帖由 DesbB 於 15/3/2014 11:01 PM 發表   

但心口唔會。。。谷起咗架咩?
會。但著風褸鬆鬆地唔覺眼。

小妹還是喜歡日本PE褲當內褲著!

習慣左,無乜特別感覺