嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有試過著女裝底底返工嗎?

著女装内褲返工可接受
带bra就

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
So choose T-shirt Bra inside  Winter clothes

Winter time can wear bra but cannot fit the silicon, dame!

很爽的感覺

我日日著連身束衣及兩對壓力絲襪褲打底後再穿外衣返工。

引用:
原帖由 citty2010 於 2015-2-20 00:31 發表   
我日日著連身束衣及兩對壓力絲襪褲打底後再穿外衣返工。
好奇一問
我試過著200D既絲襪.JJ會唔舒服
你2對壓力襪,條J係咩感覺????

回復 6# DesbB 的帖子

好想比人見到我條高腰 under边, 有D男人會好咸濕咁望我。我會好high
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020

夏天就under only,
冬天就bra都會有∼
有試過連義乳都帶∼ 超緊張∼有同事眼神注意到 ∼好左無問!
之後唔敢再帶義乳返工啦∼

I tried

無論在邊度,都係著女裝底底

i wanna try too!!!

唔係太舒服 SO冇

引用:
原帖由 DesbB 於 2014-3-15 01:41 發表   
我想知道其他人既心情係咪同我一樣呢?
當著住返工食早餐、响公司、lunch既嗰一日,個心情都會特別興奮同緊張架,可能唔會經常著既關係,
每一次都會心跳加速,我係特別喜歡著絲質花邊,全日都會感覺到 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

已經習慣咗日日着

[quote]原帖由 mandycheung520 於 2020-2-15 16:43 發表   
已經習慣咗日日

慣左著女底,就唔習慣轉返男裝

會覺得男底好鞋好唔舒服

引用:
原帖由 1677 於 2020-2-16 03:19 發表   
慣左著女底,就唔習慣轉返男裝

會覺得男底好鞋好唔舒服
我也不喜歡女裝䃿,的柔軟感

引用:
原帖由 Carly 於 2020-2-7 14:40 發表   
夏天就under only,
冬天就bra都會有∼
有試過連義乳都帶∼ 超緊張∼有同事眼神注意到 ∼好左無問!
之後唔敢再帶義乳返工啦∼
胸部漲了,很易被看到

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-15 15:51 發表   

用m巾會好焗嗎?