嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

8 R. s$ D% O" N係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?# }( ]2 Q* u5 {
我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。
5 {* v- T) {2 |& f# k  q- S' B( i1 iCd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰* R1 o( b. ]% x( v* P7 A
直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
- s4 W5 M" O/ |6 F* L7 {# m以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
+ h% n3 v* n5 M" b+ D0 ecd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
3 s6 l, N! }' M$ h! x以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
; `# e* _! V- O1 S- G0 {1 f
* i0 o1 C" S! s5 H  S  Y' {我完全5得law
7 h0 G1 D4 \0 Q2 e% y& G# f想著女裝已經硬哂
6 d2 {# M! w# w: s7 P" Z著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   % Z, i7 ^; I3 z5 T8 t/ W
% ?* X/ A& L8 V& M- I+ {2 y1 H1 L) q7 S. O1 A& t: e. O
肛門?
- K6 g) }; y. p" o9 h好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
) l5 t/ @- ]7 H1 z+ n9 ]cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題.... t. I2 y7 W0 I1 F0 V) T1 @
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
9 y  v9 K" W* [! G
" z/ p  A+ b6 u3 L4 D7 x+ b6 ?5 f
呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
. q) L: d$ Y& c& L/ d9 Z: R& F9 {" t0 q9 W1 N# u3 M5 g8 c5 U' r

$ @; Z% s+ X, b8 p: y/ c& J1 G/ F$ U我完全5得law
& ]1 J5 `/ w3 z0 d( G) F* k想著女裝已經硬哂! V2 z6 x3 I$ h# B" M8 A
著咗已經濕埋
: F# [" F9 w5 p( ^+ s
# j: F4 Y& ~4 U+ d% m; \8 R我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   # S0 l- F! u0 C7 i2 b! W. L- t
; D3 Q& i4 Z+ q, X& H5 l5 F

2 }; z1 r0 g/ ^' K0 t4 P9 a; e" O$ O我完全5得law& b, d7 K; c9 I/ M
想著女裝已經硬哂
% s+ F) P( \; Q3 |著咗已經濕埋
: j% X$ c$ @# j5 Z2 x, Y( g
我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
$ c2 {' i# j; P  `9 [8 }我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
" m. S/ b4 R1 l. z3 e; }# k- E/ I" j
  z" n0 U5 D, W- B5 j黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   - X3 l- y' K7 M' r0 G& B( c" W

6 c' d$ V, [/ `& b4 a0 ^2 D' ~- s! Z8 X6 Q0 j8 ~+ Y
黏實左取唔到出來點算 ????
, q& y, m! J5 `" z* C: s, u
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   1 L8 E  v/ A; ?* U& _: p
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
9 ]1 C( V0 u7 m: ~& U* Y7 h6 m: a! W% D+ B! _( x/ {
甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
3 \* J$ L5 q6 q: s9 i; X' G; u& f
; a9 H; x! H4 q7 q/ H1 Y! }" o' o6 T
我同你一樣!!!!!!
' u! J" ]( U( U) `( T% R3 M# x7 g. c5 K, C" P: R2 x- w
Cd出街要打夠兩次先可以& R, ]$ P; ?$ S
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   
( K! {9 p% Z; r- j" q) N' M! T+ O5 @; k7 z, N1 g' ^
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
( I7 X8 j# V% Y5 [6 q& p6 i會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   
* M5 A- V9 G- V9 z7 v. u我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
+ A' o) O+ Y. z
" D; k6 j2 c/ d  n  T3 ]; z  w& d
絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   ) n: l/ ^+ g) Y; y: u
& i' p  h+ c$ p; L/ c0 k; o" W8 x( C- Z

0 T$ k$ U3 I2 w6 j/ v唔係好明,可否講清楚D?
6 m( v9 w* g1 E$ L0 Y點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   $ |' T" D( x3 J+ W
4 h* ~8 h: l* i: U. R0 J好激wo, we chat我:jockeyub