嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

. ?+ J/ O8 }5 u" a
# s$ ^! m  N8 S
' C2 y% R7 {4 E9 F
. t; C* D! l/ F) ?1 H  d7 u
! W% D0 S  x6 T$ b( _) z0 R, ]
我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
/ Z1 D$ N, S2 ^5 T6 c; b6 u- [" o
+ X6 u/ P: j- z( s% }; `請參看:3 f; p+ \" ~. v$ |! g
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)) v1 t4 c2 X) K, n- N
( w$ m* \4 P! O. q& s2 w8 N

( u% U% y# c+ @, @$ @1 c) q
5 S6 q1 N2 Q$ i: m& F: g& h) E$ E8 _0 T& h% N
7 w( r* W. S2 B; G) Z
.0 X/ x# w' F& M
2 O2 k/ I5 W6 B- I% w+ N

6 r" D! Q. h9 i5 J7 b4 ]6 _6 h4 d# w
" o0 E# R4 K* U% P- ]4 N1 A) E! y3 [

2 S3 p3 E) t6 d% V6 j+ d聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
" Q: M( c- M. d& d0 S; ]% V5 @& L/ x+ a- W' K, }
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D24 {2 w. Q0 E$ W" M/ W* ^2 |( A9 J
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1
: X9 v+ y& q2 p3 ?! R& S# L: W! P
( p; K* V7 i" f& ?0 _; c, C8 C3 x9 \; Y( Q

" k6 ^9 S  N* t. L# `, r! T  G
7 M$ p, a+ g6 Y" ]3 M' H
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   ; t5 b8 y3 [" ^+ i+ `5 z
) {# b0 v9 Y4 n. h

; U$ g& o5 U! q. }$ k5 c* O! {  ^; S甘系咪會好痛?
" f# w' x5 k1 C
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   0 R- r1 Q6 O( {" E& v- P9 Z% v
; I  S; y7 h" v. L8 D' u2 _3 P) j3 z
會5會黐到去5到廁所?
% z2 Y! g. X% b3 n; v. F  W
呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
( O, p1 ^# W0 `2 b) h0 `- Z. J! \% x# A8 x
. O0 @! x1 `; X4 D
唔係好明,可否講清楚D?
5 g+ Z8 j8 h8 g8 i' A點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
  I. D( \) E; u相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
1 U1 E5 S' U& j7 c2 {- l/ H& W  u, H0 J# @7 _  K! J& I
確實好痛,但好有快感
, b3 }3 z* q$ `

- m: M# n( @$ L9 k  g痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
3 b3 ^! |3 B& F: j4 ^
. Q! |; Z4 ~7 F" _; E9 \' z  D呢D就要睇情況
+ w5 M1 z% A9 Z' G1 z4 c- G
. c1 i# H. N7 X( Z( E/ f" ]0 W6 O如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   5 N7 s2 ^0 a& ]$ w# J% D% H" N
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
! X0 s( r0 H- o2 n: k' S
) o# c( y- c1 o& w$ S2 F著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁4 h/ R4 Z4 H( A* X$ Y3 a
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度! u& b9 h7 p& a- |8 J
另外一定要聞住條有味嘅女人底底! J, o! ?  e7 t: H' T9 V3 K9 j$ Y# M
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打. _1 o5 Q. m0 x- m; i
打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮* `. e7 A) P' x, t) [; l9 C9 ~! H
仲要一定要睇人妖片9 l4 q0 u. |5 W1 w2 Y+ P
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩: O; Q; j) D' a
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
5 P# p* w, W( b) E0 j$ ?0 q最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   
/ |2 w" d! v, h& t3 h* O+ a
) t$ g: a( L, \9 r1 E* e0 i! ], b4 j! |  n  P
如果去5到廁所點算?
9 \6 v& M, f9 N/ `' i: }9 q7 F
應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。5 o: n' ?4 U& @
我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
6 p2 P1 d6 F+ L% B5 ?" _5 g9 Y( k, p: M; ?  W- ?" ~5 n4 V/ n7 r

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   8 w9 J* q. P& {0 Y. }
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
/ C3 p; c" c: B% y用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度# h" Q3 A) l! h4 l% X! k8 p
另外一定要聞住條有味嘅女人底底% l. I6 X4 C$ {4 c& ~( Q
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
2 X2 q; p8 Y( t- m; ]同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己0 u$ c; @6 E, {) J

" t! V% S" `+ j* P( l5 g[ 本帖最後由 angelbbyip 於 2014-7-27 02:07 編輯 ]
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射