嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪- y$ O" e, e9 O+ ~0 x5 X/ F) X2 z
或者日本和服二趾襪
6 w" H! P/ S+ i又或者睇日本和服AV5 z5 _# ~3 J& m2 k
是但揀選一樣協助到
* I: ~( ^7 c% f- W* g' E打飛機
; k& F" u& ?& F

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
# l- _% e/ G0 z' M, r- q9 }' P2 d) Z4 ~/ a! Q9 d" ~
3 C+ {# ?; A2 w( ^- w& [5 U
Cd出街要打夠兩次先可以
9 S  H& p' a+ G" O" h如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
# `/ y( g7 o* q
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想7 e' r" [9 D9 V" n

/ x7 r) W: e- A! `, I6 l7 B
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
" p/ V/ A2 r& X/ |女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J
# W- X* h: l) M! k/ i- C$ q
4 H- V8 p! c8 L1 [& E4 G
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   , p) F/ o. z% [' p" N( p" p0 i
基本上
% F! K- ?+ G: y3 R著左女裝
' T( o/ g; V7 o/ [4 ^+ ^/ q我係全情投入作為女生' ]! u( {/ I* k" M9 l& E0 V
但的確係會有一定係性需要' X7 a' K5 y& e! w; W) X8 b$ S
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮  E& O' D0 }' L' \/ ^) y
呢個唔係女生的表現# H- L" m* p2 W8 h  c0 K. \4 Y

+ W( O# u7 m1 P9 i* e; y2 f* F7 M暫時兩個方法
0 v# M$ m9 n# [1 G0 F3 u一、用假陽具插肛門到自動射
& A. J( j4 U  j0 v7 H二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
& x' B3 y* C; V$ H) @. n0 h成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
7 H1 D% d/ E1 Q9 n  Q
, {1 x9 j9 l# g- I0 m
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
. A8 D" x" ~4 P/ o% }8 a( w5 {當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   
. ]' X$ T( w; a# o- ~. U同意做咗女仔就唔打J 2 c4 P' x6 s! ~. v7 F
9 e" B  u9 _  \# ~
$ D6 b' O( c% C. I% n& [. m9 f) V7 e) A* n( `7 G. l
呢個心態2 T4 b, [8 g, J. f
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
( g. V6 T9 C/ I: @3 b/ b5 B3 y偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出* v6 o, g6 h- y* o2 U7 G9 w' y
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   0 _+ c& K: F' d* w* T  `
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
3 v5 N- \5 A2 `" }/ c- p. H而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
* X9 Q7 C& x, [! z  a) ^' d
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過% M/ j0 W) C/ G& ]- E' O
0 L) t  U  D0 L1 `3 ^5 x
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
% ]$ o, D% a, ], e+ P, t1 D我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出/ f6 k) c: n$ m2 L$ P. C* k
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
+ H, O! R5 g" Z( o; |我都曾經咁試過3 `( |+ S- W) s4 A; ^$ J

9 m2 ~/ F2 S9 t& @7 y- y
" a9 S; H5 P# s# d- a0 R0 t可吾可以清楚講解一下??
8 T6 R, |! V2 }9 j, U5 U* i如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
  l1 M% H( n1 y我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
1 D. Z- \0 T6 p3 f3 A+ D而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
6 H# h" F( N* w) j7 f

/ R! n. ?7 z* f. L5 ^1 G/ H
/ Z/ b8 r1 d# b8 K我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話. A: F: a% D# t+ K

2 r6 M; O3 E# r, q7 i6 N* k基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎8 B1 u9 d* s% ~$ x/ ]

0 P7 ?, T! Z+ D6 S當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透% `* G* h+ N7 g4 \+ B( I
: `* [0 Q: k6 U% X- i
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
& K; n0 U5 D4 i+ j1 Z* j  `% J5 |: f& `3 Y, m8 `* [  d' V& h, r. C
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
$ z2 c" G! {* E- f( T. J+ q其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘
4 r) m# Z5 h: T& @$ D( [: U8 ?0 e4 w6 H7 ]4 R9 r