嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

m巾問題

m巾問題

大家用m巾既時候有冇種比野包住被保護既感覺尤其用夜用果時
覺得好的就按一下感謝吧~~

日日用,用到慣law$ N# B) g7 t" ?" u; _/ g* Z
冇乜特別感覺  j7 z# W& x) C) ?6 s% G
5用反而5習慣
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 2# ZOE.HO 的帖子

果種感覺幾舒服

引用:
原帖由 judy99945678 於 28-3-2014 16:20 發表   " U0 H5 @# g; Z* g1 v
果種感覺幾舒服
; S* M$ P1 f+ x( N, y; _! |# c4 j& _9 P9 I
而家用開始有d熱8 A# z% d1 L, [
5系太享受

回復 4# ZOE.HO 的帖子

會有D焗lor 感受到黎m果種折磨

引用:
原帖由 judy99945678 於 28-3-2014 16:27 發表   4 }% x9 @2 x, A. X; @% i
會有D焗lor 感受到黎m果種折磨
5 L, d* I9 C7 W" j- e/ Q
+ \1 T4 }3 Z( f' {6 k8 ~( S2 v. d如果5舒服我就停用" [  H& z) _3 H: M* Z
我5會辛苦自己

回復 6# ZOE.HO 的帖子

做咩唔用,唔準唔用
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

Where to buy m 巾

Any suggestion?i have no idea how to use that

Cuming?

So what's the point for CD TO USE.

引用:
原帖由 judy99945678 於 2014-3-28 16:27 發表   
7 I- s' {5 K! g& {7 _會有D焗lor 感受到黎m果種折磨
3 d8 ^! y# U) [! w. D& O9 M2 f: h; c* Q而家果D m巾都話焗,咁以前d女人又點???
/ i' M/ n; t0 u我亞媽果年代d女人要用衛生帶,d巾1吋厚9 v  e6 a9 |; R- |/ ]
我地仲可以隨時除左佢吾用,但真女人冇得吾用- z& Z2 c4 q2 y% B* T
一用就用幾日

引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 28-3-2014 17:39 發表   
( o/ ?! F0 L1 D做咩唔用,唔準唔用
0 t0 y% _. d, I. `0 s0 @. Y

! w% f/ _9 N5 M# h7 q最多一個月用幾日law

日日用la

引用:
原帖由 judy99945678 於 4-4-2014 14:18 發表   . n) c& O4 O* ^' Q
日日用la
2 j" r' v/ |# U6 f' l3 X
太熱,頂5順

每星期用一次

引用:
原帖由 WSYZY 於 5-4-2014 19:48 發表   
' K6 D8 K: F" g* ^1 m) ^% Q2 t每星期用一次
# H1 V- V2 a1 Y5 y, j" Q! F3 S$ w9 A1 X* W
連續用幾日先似架

果種感覺幾舒服

琴日由早上八點到下午五點5 T# S+ r$ q& R# t+ G" H8 T
用左一塊護舒寶夜用綿面40cm4 H+ R0 C1 j* {6 O; n  c  V
可能有一半時間係有冷氣的地方
0 U* b6 w2 M( D- p6 \係出晒汗,但未算好侷!

kotex極緻棉柔,天氣熱及長時間使用,也不會大焗,現在32度,使用中

就算唔焗都要定期換 :/ 可以諗下咁樣"up"住再加埋本身生殖器官結構唔同,唔好焗/濕到生野