嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊款絲襪品牌最好?

邊款絲襪品牌最好?

邊款絲襪品牌最好?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日本Gunze...

Wolford

日本品牌我覺得Fukuske 是最好, 歐洲就好多大牌也很好, 但我就獨愛fogal

最好一定係歐洲品牌不過貴好多,但係著過就知日本真係差好遠

Wolford 好貴的

無話邊隻最好嘅
: P4 F' {/ H# ?+ j! @  ?1 Q+ n2 u睇個人感覺嘅姐
$ Y/ V! ^5 D' O% ^5 R我就著開gunze
男の身体嫌い!!
自分の身体大嫌い!!

我鍾情日本牌子 著開 gunze & tutuanna

著開Hanes alive 同破無素足gunze以前都有著但都唔夠前兩個牌子舒服# u( X, f% E  M! m1 o
最近試左wolford satin20冇咩感覺可能我比較鍾意包實對腳既感覺
0 a. V. c6 g3 ?8 E6 Q仲有對neon 40未試

引用:
原帖由 longan01 於 2014-4-1 01:35 發表   
+ l8 o$ `! R( I! g4 f著開Hanes alive 同破無素足gunze以前都有著但都唔夠前兩個牌子舒服
. e5 y* u  m8 G6 B) \最近試左wolford satin20冇咩感覺可能我比較鍾意包實對腳既感覺
3 I) v: I. O4 F" J, Q6 Y! P/ o1 L仲有對neon 40未試
- T5 {3 p# N$ [8 `9 }Hanes alive 試過,但襪頭好易磨穿

日本牌子有無175cm以上可穿的?

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-4-1 11:45 發表   
4 \9 T1 B0 Z8 |! Z日本牌子有無175cm以上可穿的?
; e. \: }8 D) k4 W
最盡170cm

引用:
原帖由 ae111 於 2014-4-1 11:28 發表   
8 \6 X; z( |7 q% I3 t% y: q, o& T4 n9 ?1 P
Hanes alive 試過,但襪頭好易磨穿
+ J' _5 E; j7 k" R0 W  n- a, ~4 w/ K3 E$ j/ p1 H# w+ Q% B1 Q0 W
我未試過穿襪頭,要剪腳甲同著襪時腳趾唔好拉咁緊應該會好d

我最近喜歡 Platino, Cecilia de Rafael, (西班牙產)
% C& r- Z. i8 E( E6 j8 A0 w3 s) A& c# R$ Z2 K0 }# z9 p
最喜歡的 Platino Cleancut 暫時斷市.....

當然係wolford最好,不過價格高。

近排試了Cecilia de Rafael (CDR)既Seamless無縫絲襪.
+ U1 v3 d9 D9 P* V; |真係正爆....全透得黎好自然. 雖然係貴, 但我覺得超值. # r" T' O1 s$ N2 e  z3 s
仲有一款要推一推就係Fiore Fit Control 20 Den Belly-shaping Tights.
4 X1 ?- e' e$ S  Q* q* E壓力感唔錯.而且唔貴.; N  I6 y4 L2 u1 ]$ a5 }2 f0 {( d; _
最想係試下FOGAL

I prefer made from japan

引用:
原帖由 陳真 於 1-4-2014 18:26 發表   ! m  h6 s) h1 K# |$ I- L
我最近喜歡 Platino, Cecilia de Rafael, (西班牙產)
: `/ \; M/ r. t" O) d, ~) B3 v1 ~, a; \' }  d$ K4 B
最喜歡的 Platino Cleancut 暫時斷市.....
0 a, b/ E4 t" G
& q5 ^9 w' Y7 m9 s請問邊度可以買到?

回復 18# bregenz 的帖子

Shaping.com( d8 J  J  H' |

+ h3 H! r7 j0 \. Y5 N* v淘寶亦有....我喜歡在淘寶買,送貨夠快..

引用:
原帖由 longan01 於 2014-4-1 01:35 發表   
% D+ e2 b8 T2 t9 D. ]/ x8 p1 D著開Hanes alive 同破無素足gunze以前都有著但都唔夠前兩個牌子舒服: t, ?- D8 u; e6 Z7 E4 C# \* ~
最近試左wolford satin20冇咩感覺可能我比較鍾意包實對腳既感覺& I5 N5 R5 ^8 f# r
仲有對neon 40未試
$ ^7 B+ ?% C3 V( e8 T+ u
Wolford Neon 40 有著過,好著同勁滑 。
褲襪絲襪是我的最愛 ㊣