嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩系學校廁所換m巾

岩岩系學校廁所換m巾

雖然成日反學用m巾
3 Z+ h, U% @, O' R7 Q; l旦從未試過系學校度換law$ }0 g. {! k! A' v. ^) |+ K; }
岩岩上上下堂想試
/ ?9 n3 b. p" ?5 B3 C就話肚痛要去廁所
4 @3 b, o! O6 q跟住尼帶埋m巾去廁所& e. @5 F. a/ n3 c# H0 X* c+ E
由日用換夜用
) n& t# j( Y. U換出既夜用就丟系男廁垃圾筒* h1 z, F4 A* J1 k8 S
一陣就會有人發現^_^
' ~( ?5 p0 D* i" u旦5會知道系我換
覺得好的就按一下感謝吧~~
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

你係唔係男女校先

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 09:51 發表   2 h) p4 [5 r4 \7 {% G1 J
你係唔係男女校先
, N" Q5 P8 Y% s7 _% n, g) ~
7 i& a8 J. Q5 |8 Y/ |) Z
將軍澳官立% a  s# {& F2 t$ W* i3 A4 H
已有人發現男廁有m巾lol
6 H! k" c4 s' x. ?8 P- v: z4 Q勁爽

你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 10:50 發表   + L% D: w* K$ \) x1 Q- [
你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾
+ q% j+ K! U& X+ b, B
8 M/ |  E$ M) f- l: i7 [
Kotex 夜用
- _* p9 B" H& y5止我果層樓,好多人刀知咗law
$ k1 b  l) s2 Q1 Q. u% W大家刀以為有女生丟入男廁

你有冇著女仔返學?

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:31 發表   ! S5 G& B% |6 }
你有冇著女仔返學?
# h* ]8 |4 `/ v; ?. P: K* F) l5 k; Y- M2 J. u
如何著女仔反學?

女仔底底,,,,

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:54 發表   4 {' V3 }' H/ g. v% m* d8 w
女仔底底,,,,
: j9 V, x# q. ]2 J) B9 V, _: ~  G7 r, f7 X. K" l
今日有著牙

樓主興奮?

希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...

系希望吾會有人甘醒水知係樓主

引用:
原帖由 Eva0313 於 14-4-2014 16:09 發表   0 Y7 ~7 w/ o. f- @  L
希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...
2 b1 {( O- @9 o! V
; _- \5 n( d* K+ Q5會la
/ S" `3 x& }8 K/ m3 ]' K; c就算系同校刀5會知我是邊個la
8 ^) }* m& `& p9 E+ N成級甘多人% {/ s1 q3 P' c& D
點搵牙!+ F: Y' d3 P4 |4 H- x
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既

有時吾好講得甘老定好
  Q& b& f! U* H1 Y% x+ n8 B7 M5 b; A: y, @6 S: W! y$ T

因為你話"肚痛要去廁所" 如果佢地有上依個網就會

哈哈,話唔定真係有呀!

有少少想知穿煲會點

樓主都係小心啲好4 l$ n1 H2 {" [
你講埋學校名要搵都好易搵到你係邊個嫁

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 16:32 發表   
* w' G3 V0 u" P3 e' x+ m5 |; S4 o, x
* |+ l* P3 {, A0 C4 R% ^2 A
$ p+ z# s3 z7 i( h5會la
& I: D0 m3 |5 Y" V- H% W就算系同校刀5會知我是邊個la4 Y' N( {( v0 s6 {$ q* z
成級甘多人# r" C. I  d+ }" n% T+ z& o
點搵牙!# U, |- U+ ]( A
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既
3 p' h3 V0 J% W3 K1 N# a( @
: C$ g7 d5 M8 B3 t+ h9 K我認為要聽下以上姐姐既忠告
0 O) X1 b; u  q- n  W: |妹妹吾好講得甘老定好lo,唔怕一萬,只怕萬一.

回復 1# ZOE.HO 的帖子

你用包裝袋卷埋定成塊攔開你人睇?