嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?

小心冷親~~~~~~

引用:
原帖由 cxyx 於 16-4-2014 09:22 發表   
( D" @6 b9 N1 f# i7 r3 k9 a雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
4 u. d  p7 [' \' |1 w

. t2 e  [) j% A. F* ]& q所以我5敢洗校服
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD

引用:
原帖由 maxima_enfield 於 16-4-2014 11:20 發表   
* [) r! f$ g+ F4 T" n6 l; q& u3 Z' B同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD
4 P0 O+ K/ k  A

: h6 Y, s1 |4 u. [! F洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾
& [" Z  n, J  G- c- n牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la

我想試下洗多啲會再透啲
! [+ z% k# w# e7 x# t( H7 x* x有一套每次有機會都拎埋去洗

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 13:56 發表   
7 N1 u, ?+ m! W+ u) ]. q我想試下洗多啲會再透啲
2 y8 K7 j' _. c) V有一套每次有機會都拎埋去洗
/ G$ f3 n6 g+ }+ [: T
姐姐要露bra同底底嗎?

哇 不得了

順便洗衫xd

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-4-16 04:09 發表   
5 z* Q3 j8 [$ N( h. ~& h0 w  g順便洗衣服嗎?
2 _! Q' ^8 V  y& |' n2 c只有夏天可以這樣做吧
9 _5 s! [# ?! M% \2 ~! L5 m
係呀!5 A% t. t9 @5 J9 r9 b
冬天實冷死.

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-16 05:14 發表   ' |$ u2 C! h; p' A. |& z) c
好好身材好羨慕>
- O) L% F* C! E7 g) P
我是一個不會肥的人

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 08:53 發表   2 z8 {6 t7 ]  A
嘩!姐姐激正牙!
; s  c+ a# ~/ R校服濕咗是不是又重又難除的?
" V* w8 X5 _4 k% _# _
不算太重,但好難除是真的.

引用:
原帖由 cxyx 於 2014-4-16 09:22 發表   
# N* |2 |$ n* a" S  H8 t' P雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
* _; x3 c* ]$ D, }" A未起床,我已經收好了.

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-4-16 09:26 發表   
; V* x) d3 Z* \/ z小心冷親~~~~~~
$ v# J8 E% t0 U
天氣熱,應該不會.謝謝關心.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 12:25 發表   - Z  z' P( O; N! d: b8 ~2 |
& t  a( i( r+ {: x
- I$ E' G% P: E. ^( T6 B
洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾# r. L# u/ B. H3 J1 q
牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la
" G5 f4 F6 o* B+ T. y" k又乾得好快,幾個鐘已經乾晒.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 13:58 發表   
2 `# H0 g. {/ D1 `
: b0 e0 p) g6 u姐姐要露bra同底底嗎?
, F4 i9 s5 c/ Z5 c
唔知要幾耐先洗到透呢

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 19:27 發表   
; D+ v; [1 F' _4 z7 k% J9 D7 P% G7 b, [
不算太重,但好難除是真的.
6 n+ u% {2 J# R: g6 _2 |* L6 H加埋底裙會重啲

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-16 20:55 發表   8 g, B% U! I) `) M) [
( T3 I9 w1 a5 t! O9 O4 u! |
加埋底裙會重啲
1 T! J5 s: L+ V: |$ Q3 Q: n我喜歡裸著校服的.

咁你點整番乾佢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 21:17 發表   2 g6 N" S( }( w8 a. f

; X4 \) L  O7 `8 p6 |我喜歡裸著校服的.
3 Q5 l0 z# n* p
) w- S* a! a' l& F$ y: J6 J7 d- D+1