嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   
8 T2 N2 L3 Y% l3 {( b7 Z3 A- U* ?平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
6 r/ t* ]6 L: ^: I
7 W  s' S! M# U  l) x  k5 F如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?
( F: L+ n( ]. N; o* n如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人! G: e2 c# j, Z8 P- N
" N% c. D* ]: f, {
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   
! ?5 M8 O/ N9 c有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人3 M8 i* D! U" }% o8 |: x
+ u# I6 s+ V  y# q' ~
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋
+ K* v. w% w+ N& B( D
) r( v  Q+ t, E# p' Q
甘無辦法' F( [7 H3 E+ J5 R2 X! o
Btw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?
3 r" S1 `) u/ A; J/ m/ o, dgoto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  / D- K7 ]$ }# i" V
0 i) k) o: _7 ^, O& y4 m0 d
9 q' ]7 g! G- x. Z( r5 g
甘無辦法; G0 Q" ?" q. n( z
Btw,姐姐好幸福
' u* l; W  ^9 [+ }
) i1 y2 @2 {$ R( C5 o  Z算唔錯咁啦
0 @0 g; S( }3 Q8 d
5 D9 e9 R$ k- Z[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   : k% G* S- Q4 }

9 `8 H) E% O) P  r
* [( X$ \6 v# ~8 b5 C! ?9 b算唔錯咁啦
* d/ a# p9 r% z9 K
/ D8 {' {8 {8 N+ n9 Y' h公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀
& _) J" S$ W) O( c2 D8 w
8 Z( ^' e* `4 }# L! O[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   $ q' s6 h2 ~5 y* A' o' l
係呀,都有一個好靚的牌仔呀
% p0 t4 y$ g5 v0 {0 N6 X$ o: h  ^

; D) w4 `& l5 I; S# L+ r# ]  s2 A令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)+ I/ j2 o$ L7 V" M# ~* e: ?
事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   
: L% O4 G6 u6 V) z6 T2 s7 U! a6 g你好好彩有咁機會。。
: g7 T. }% c4 [# h# ?1 `2 w
0 N) L! t5 y- U擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?1 N) Y. b4 r( m2 w9 B7 z

, z+ z0 S' z" p4 U8 J  t[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-8 11:41 編輯 ]

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦! u- M: L  |" ?5 t+ E4 X

" a5 _$ j( l/ [" Y% a) _+ r[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:46 編輯 ]

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   
! W+ w+ t6 N- b3 q% B大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar3 ?( Q7 N, }, ~" c5 ~7 p: U
; H! p0 {' {+ T% }) d. g

9 O* q5 ?4 t) Y) S; _0 x
; W$ L  {0 J( Y0 \) J9 ?$ ?
5 l+ m  J* j3 ^. H2 [我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??