嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無上班族喜歡cd

有無上班族喜歡cd

有無上班族 喜歡cd 8 Y8 I2 _. m, G
意思有頭到腳甚至內衣到鞋變成一個女子 $ o/ O- a0 F, |# b$ F; Y0 {
2 j3 w( \% E2 O: l: Y
本人試過係聖誕節期間 由自已屋企去到朋友屋企 / h5 n" c* t* i- W5 {7 w' }* y9 x
不過d朋友一見到我就嚇左一跳 之後d朋友係咁篤我個假胸= = * u7 U6 [+ H9 x+ ^5 B( y8 p7 F$ R0 |$ h
你地有無試過咁既經驗(註:係無朋友陪你去架 自己一個去)
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
玩到咁大,我又真係未試過喎 =.="

梗係未啦, 點敢呀

真勇敢 !! : J; H: C* L; Y& e6 v" Y% F" g* [& Z
自己一個穿女裝出街就試得多 , 但都怕撞到熟人 , 穿著去見朋友 , 真係想都未敢想 !!

好勇敢呀  

i havent guts

U GREAT ~~!!!!
KO ∼

真係到依家都仲係唔敢出街...

咁你d朋友之後都知道你係cd?" L: O/ k+ o- T; ]" E
定當你一年一次玩下野  for fun?

全套女裝去見朋友,勇!

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-4-9 17:58 發表
7 X1 |& x  b2 o. s3 T* [/ s咁你d朋友之後都知道你係cd?
% B: h1 @/ r. z8 s+ @. h定當你一年一次玩下野  for fun?
. |" _9 f3 V4 `6 I! B% v
# n" c! [6 b4 D. O% ?3 e' N4 J
我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹7 ^  Y6 O: |( U/ P- {. U8 d& G* P
仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
9 \/ y, ]4 b+ Z" d之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離" K4 c: }4 e% a# v; i
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰
# P8 A, W7 }0 i佢老婆就出聲你非禮個x妹妹 xdd9 _# r9 |! W/ D' K5 o
認真搞笑+ ?/ i6 B0 l/ ~

& G' d6 x# m9 W/ X* a其實想唔止一年一次玩下架 有時即興好難講

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-9 22:13 發表 # o- F' g8 [7 _
8 P6 y; c+ {' }, N& h* I6 p
- k2 A" W3 b. U* A0 J
我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹
( g' {0 v3 K$ U: G& v  ^8 W仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
0 l1 Y1 w" b; T4 d之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離7 O: n/ @( h5 g
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰 7 Y* R6 W3 X% N0 ~, ~
佢老婆就 ...
! H3 a- ~% c: N9 u: t
好難得喎
! V6 m2 B3 u' a7 {- M( D; R5 f( K你朋友, 你朋友老婆都唔介意1 K+ B8 ?0 U/ h
我連出街都唔敢呀....

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-12 23:51 發表 9 Y  j- G0 L: u- i$ r$ v5 @
' w* G, N7 @: X; D1 k  v
好難得喎2 ?; @4 c8 q5 @( d/ D2 |) L7 X
你朋友, 你朋友老婆都唔介意
, Y' l8 a& W" y2 o( ?我連出街都唔敢呀....
, k' _7 n! T- _3 [; I1 d& W
: y* V7 X2 ]! R係呀 佢地都算玩得之人

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-12 23:55 發表 % i5 v  j" o3 d
" L% g. P; E% M9 @5 B1 m: h: _

( V* S$ M; d, l  i3 H. O係呀 佢地都算玩得之人
3 q: U( M% Q9 R' i) f7 l4 b0 }
所以你呢d 就真係夠朋友啦.....
) O; H8 D; U9 C( Z/ X  q3 R, {% g
$ Y: w/ Y* P$ ^/ E可惜我仲未遇到...

你朋友係咪唔知你CD 架
7 N$ x" T+ H7 P5 R) P* r+ Z7 N: h定佢地唔接受呀 0.0?

你D朋友真係好OPEN MIND

我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -

引用:
原帖由 grilboy 於 11/9/2009 04:17 發表 ( d1 }$ k9 O5 y0 ~3 s
我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -
$ a5 c$ t6 C# G3 m
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?" ?$ h" Y3 i6 h4 i1 y: Z
1 g' x  {  k: Z, b0 I: D
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

小妹都想,但怕被朋友笑

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-11 22:30 發表
, _5 f% t0 o) m6 H# f& x( c0 k  h- [  R% v+ N0 H1 q( ^- f
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
1 R- X9 G5 |. N+ R) M# [7 x我算係TG吧,我頭像有我!!