嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯8 c* I, y7 I, V  l  @+ {
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。. i4 r; B! z+ M( ?4 a
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
. y# ^8 K. T+ ]  N9 H/ t. _0 O. i果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,3 e4 g# V' P- V2 N
由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,6 i4 V! y  J. Z- [
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,, I$ R% `/ C4 ~( N
其實係一切女性嘅貼身物品。
7 W: J) ^/ u) r而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。% Z$ @: H6 |5 F; O, R& o! r- e
不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,1 V1 o; d% ]9 y9 U5 _
因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。( k. J: E" M3 L* ^
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
; A& E( `! B& }" @6 u哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:
. `* l; S; m; ?2 @' Ic褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、) R% |3 ^# A) V/ b4 z+ S: }
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯+ {3 d. @( F( {5 S
7 @5 R% C+ ~, \# ~0 R0 Q. M- [  d1 l
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
2 M7 t5 p& _2 {本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
* `4 n% H# |$ q7 p3 L放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
) r$ F9 F' u0 U% f" A6 `9 Z# L% a* A4 a% S所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯
/ R1 h5 t+ S& s3 H8 ^# d4 u# W8 L  跪求大家請教我如何貼圖吧! , `4 `+ b/ [* ^/ ^, H0 _
請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   3 j( i; R: U; f- u
太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
. K, c% y  |# B8 f⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
, U& z6 |) E. d( t2 @8 Y每天都用很花錢吧
5 n. j5 ]0 k9 L/ z! O
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控
7 ~+ ]7 _% w! Z. _9 \) ]2 ]你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
; w6 x. l0 w- d8 T4 {  j& o" O咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
- A, _# [1 x2 x2 X  D, J/ j其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,
3 f0 S. k5 O* K2 r屋企人點會唔知 " u. X9 \, e+ B7 e6 |  B. L( i
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   ! d2 I' Y3 h/ A" @6 D
我係泳衣控7 d! t3 M! j6 e
你好
/ `4 r" z  B2 G" C& vHello
" s9 j+ K! a% r. W1 k泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
' F% @, c7 S- d* c我蠻想惕一下的
0 V5 B! f* }& ?  ?/ D% n很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
; j, ?1 A. v& K  F. d3 v大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯, `' o8 b* z1 S0 q1 [6 k3 s
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。/ c1 X2 J# E4 S1 }% u
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
! J. @3 Q4 o( s3 z' h/ Q* n果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,$ e. H) `, k$ b: h0 p3 J
由細個到現 ...
3 W- U, U) E' n3 h) }) e4 M
你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   1 @' q' y$ t" O  u0 ^# E/ @
+ \6 d3 l$ n! L+ v4 |; c
你甘多珍藏, 好想睇下!
- K% _4 i8 |6 h7 x/ n3 {4 G
今日終於比我記返起點樣貼圖啦
. t1 q* m2 }) q- L我會陸續貼上我的所有收藏& M+ d/ v+ W7 l% Y" p( y
而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品6 C8 v, t0 Z; t; x! p6 q- x
今日我都發左兩個有圖o既題呀
; Y, `, o: R7 g$ i! Y; j# d支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~: h& V8 l0 L* Z7 I' A
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!
3 _8 }& ]2 Q% h) e1 J4 Dhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost
- s% g& y( ?: k/ C6 `* u1 i( K二手6ixty8ight Bra Set+低低+ d2 M# Y0 z) R" x1 C( y
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   . K* X, I# q  @6 {1 w
但係屋企人嘅反應係點呀?
/ ]4 e2 Y1 w; R咪覺得我心理唔正常囉。
) R+ Q2 J" l' z0 h8 v# A5 ^不過時間耐左,見我又正正常常
& b8 C7 o- T; x% {! G至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
1 J, f4 r5 t$ q6 |1 S4 p  r' v最初發現我戀物個時,
+ ~# P' z: x4 z: Z* C佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯& Y& N, T: t$ ]" F& H
驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯/ S; L7 O7 B& |/ B
而家就緊係冇咁諗我啦,∼6 z9 n' f9 e" Q% S
但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。- v$ D% p! f  X7 H
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
9 Y9 ~+ @5 Z$ h8 C& L' y. B都係個句啦:寧比人知 莫比人見
/ J0 z: G: x! ~9 f5 A1 {# {9 r: u: e

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
) w) y% m: C$ z8 r) k2 e0 O怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。