嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
+ s' B7 }, _+ O0 x今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
8 h6 Q, N$ u0 s  x; g5 _其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,2 b- {. v' A0 R* z7 c' d
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
" T& q* y3 |7 C2 F/ X! ^* T6 H由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,9 c3 L/ b  w. w2 ~
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,
3 Y+ b3 M( J/ V" o3 G其實係一切女性嘅貼身物品。
4 Q7 s) a5 J$ q' ]/ s而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
+ v' e9 {; f, o( t* o4 Z不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,
% ^4 @' d; ~+ z) B8 d& K' a, D因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。
( L; s0 V) U7 J: ~而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
5 r* W2 i6 F$ b6 U: S哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:: R  E6 l6 W( [1 I. ^
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、
! W, a6 M7 ]$ O. y. }, Y5 a0 x睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯2 f; g, A5 y. c, X. w# M
2 T, o0 y+ [' g6 ]; ^
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
) W0 g4 c. @3 d8 G' S9 b( n0 Y本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
4 q  b+ f5 X+ H  v. K. q放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
& h) D7 N- S  e2 {所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯$ p( M) j' F/ Y+ {6 a. h) O
  跪求大家請教我如何貼圖吧! # Z1 |" f! S3 M/ X, C7 n
請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   ; N- v* ]# u& O$ U& @' o* T0 I
太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
. P- P& e, k- h# K; u0 m1 t1 O⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
. o3 n- w9 M3 |- l每天都用很花錢吧
- r% y; w/ m* @- [8 h0 o2 `
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控" }- a, b& n% n
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
( D" x6 x" [& s咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
# c, j. F4 l  _. E( {% s7 Q其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,
- R& f; f  n. n3 C9 I屋企人點會唔知 1 f0 h6 X' a9 R' {% r7 N
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   4 K& P; F0 G4 k, Y' ?4 {
我係泳衣控
& b2 v/ [$ S/ |% y你好
# |9 x/ k9 @3 k7 q2 n
Hello
! K$ \' n, p+ R9 T5 I* E泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
4 B/ k: L% z$ ?% g- D我蠻想惕一下的
0 [% P' O4 K; p0 O8 ^9 g9 h4 _8 \很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
  e7 C3 t' {& H6 `) O( B大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
# Q8 d1 X+ o$ @- |今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
; h2 p7 v# w# x( P; N! o其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
7 W# c, f: F& b5 K: f' `果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
- B* o  [" y  B3 m9 F由細個到現 ...
1 \5 x6 S' S- U) d4 {, f3 u& _
你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
2 F% Q1 O5 ^* T, W, i/ O. |) [" A! v
你甘多珍藏, 好想睇下!
% u2 q; e1 T( D今日終於比我記返起點樣貼圖啦
, ]& C) q" ^0 P8 R3 c9 M我會陸續貼上我的所有收藏
; D" d( m$ q. s, V) Q, Y7 Y而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
+ r  V2 Y/ Y# t今日我都發左兩個有圖o既題呀. F! }0 j/ t: V8 {6 U, n) D; F4 Z
支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~
, L( [+ R7 s3 [7 v+ Z' h3 Q# Z+ q前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!; R; u0 u! O" {' S  Q* c# v
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost( J$ p' Y, k/ f
二手6ixty8ight Bra Set+低低3 Z, G- j& Z; J- b5 {
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   
4 ~# i8 I" |0 h但係屋企人嘅反應係點呀?
2 k" {# `) H. M3 g7 s6 @
咪覺得我心理唔正常囉。( @1 C) }! E7 \0 G5 C6 ?- j
不過時間耐左,見我又正正常常1 K: T7 U1 |. n+ h6 x/ W8 _
至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼& w/ L9 C5 Q. c8 R' k8 W4 T
最初發現我戀物個時,. E7 t+ V, ]  _2 c$ x3 e# W, J
佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
8 ^7 v9 ~! I3 ]7 G$ M驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯% x% j. |6 w+ G) u
而家就緊係冇咁諗我啦,∼
. D( j- j, w! G$ `但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。
( Z( B# r+ d7 R3 S但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。3 y$ Q% w3 l9 m% C& r/ L: O) v
都係個句啦:寧比人知 莫比人見, h8 D+ D6 K; ^1 Z9 q; ^5 h

* A+ ~, a2 q) r, f+ j& n3 s" a[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,4 |6 s3 L2 p& v! e
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。