嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

粉紅色泳衣+高跟鞋 自拍(第二頁已加相)

其實唔容易,因為泳衣無得遮, 入面又著唔到底底,要用透明醫用膠布痴痴痴(不過唔好問我點痴,哈哈),跟住著對薄無縫絲襪包住會平啲' S7 p8 c  M/ x( p
2 d6 c- B, O$ ^0 F
引用:
原帖由 vicky_lin 於 2014-5-28 20:08 發表   & Z( Y& z: U8 O
下面是怎麼隱藏的?是真女嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
泳衣 好靚啊...   邊樹買架?

好耐之前係ebay買, 其實係Victoria secret啲A貨, 你google下monokini就搵到
' y  F+ q6 K+ H. J" y# @7 e( d4 |* `, ^0 T. k& r
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-5-29 01:02 發表   
/ f% }5 g* s) N# k泳衣 好靚啊...   邊樹買架?

Monokini wor

真心覺得好正~~~~~

very sexy!, thanks.

正到流鼻血

好索的感覺

著得好靚喎~~~ 支持!

靚~~~~:
我是男鞋子 喜歡 CD 跟 TV 交朋友/玩
香港人 屯門 直男
有興趣就ADD我MSN / PM 我啦

這樣的體態可以再少布一點!

u made me hot now
i love bra

身材好正 不錯不錯

除了羨慕樓主外 還是羨慕 ><

Thanks% M% `' x( ^: S3 _. h5 c6 T6 F

4 C+ C6 H6 r  f. Q' k; c
引用:
原帖由 小山丘 於 2014-5-29 09:09 發表   8 _& j* o2 \8 j* q7 y* u( y
真心覺得好正~~~~~

而經好少啦 2 G' _, b' w  Q- [; q  W

# w# z3 K1 B+ y' i3 w
引用:
原帖由 annachan 於 2014-5-30 00:18 發表   
# e( r8 r. `3 ^; Y9 x: ^9 @這樣的體態可以再少布一點!

Haha Thanks!/ w8 F* L4 G9 d8 O5 ]. l4 g

5 G2 B  [& P0 J, r( B
引用:
原帖由 pp123 於 2014-5-31 23:55 發表   
% |, x: p6 p$ T6 R$ M4 N' n除了羨慕樓主外 還是羨慕 >

好性感的泳裝照

引用:
原帖由 okmeme 於 2014-5-28 14:33 發表
' ?1 b. N- z6 R. B5 U8 U" w- w之前影落的 大家覺得好就Post 多d & a8 M! _9 s  w! ]: p1 y
, X0 I4 |. ~& R- d- C& F
- L1 h4 @" }* \! _加相
# B1 s) R* ], P0 i3 B# y1 ^
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

身材真是棒Beautiful