嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
" X! G- M8 r: U! {* K9 ]1 j2 W9 G我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,
$ M" c( w6 e& E- S 都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
  \& I1 I2 Q: @比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
$ j, |, t  t% V- Z' i% I" G+ L) C6 M
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   % @# {; ~" @3 R& W3 J9 m- [
性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. $ z, p0 h/ U9 Z* _
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
  W7 z/ ^' j4 ^- b- V+ u! o8 ~# R# n) P% l3 D/ N2 I) k) E3 x
係lu!!!真系浪費><", W: \: E$ u  a- p- i+ Z
我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   % n. }7 m8 k4 r8 h- _) c" n* {
. ?- ]( t. f5 }5 r
係lu!!!真系浪費>
: a  L( |- d( D8 d' x- s/ X5 o4 f; C1 j. c6 ?
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
- {$ {) C# [5 f$ r2 L
3 B3 m2 y/ P, d* q/ _# `: ]6 _2 R) u/ M7 i/ s2 [8 b
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
2 C" H5 y) Q- H( n# L- \- J4 N* b5 c. B) y
唉....無言
2 B3 f. [; D! k1 ]就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!3 C* p; o' G, [; @( X
更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   * I, y; Z7 Q7 q; H

( N* d% J! N6 Z/ B) n* X唉....無言
0 q5 B- `' o* |% ~就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
5 Z( r+ n+ W  b8 r% |. J更何況整爛條裙=.="""
+ x4 N, {- P+ z

& N8 n' ~6 g$ q/ Y+ j9 n不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   , n# s/ g; u( Y- e

+ P% \5 d  p9 `  [6 d7 A% P- z1 n  d9 w5 Q/ K
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
& X' b. ?$ `. A% {! N
; r. A0 a# x1 k% Y) S+ F$ V4 h算了。。。樓主咁土豪,由佢去。
9 i! i7 T# L9 N; p/ b& P(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)
3 W" E7 _# ]8 R) m- D6 {* o7 w$ N佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費
+ ?; s" O: B' ]7 v2 i' x如上述的