嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
* Z% ]  f) u8 O6 r& `' u$ @我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,* w8 J9 `7 U5 P5 V
都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
8 K: _) i; O( n! ~比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
8 [1 F# U. s0 q- o; S8 F) o' _9 q
- E4 a; p8 v0 V& x[ 本帖最後由 lovable 於 2014-7-18 10:08 編輯 ]
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   ! m" j3 p8 A2 G1 s5 i
性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
; ]1 Z. d; r, D' o+ M, w比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
) A) v) i& u3 B  M7 y/ s( g0 p, K% x2 o: N( j, S2 y$ S
係lu!!!真系浪費><"
6 w% x# {( `3 e9 Z/ n我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   
& L) Y+ ^  V! w8 b9 U, Y6 q& l8 R2 g, V0 X" n- j0 S
係lu!!!真系浪費>
" l+ f% O: w7 Z7 c
& U4 w& y1 \2 a5 X2 b咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   " C0 c" l# M* g; o; X5 Z0 I3 q

% w  H8 `2 a- E+ a- O+ e. m7 V' G% ^1 g7 @
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
0 E: R6 ^" N- p0 p, V( c
% c+ N) o, C. C' Z4 o5 N唉....無言
0 Q: |6 [9 Y2 j# {+ n, R就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
! d6 T7 E, d, L2 `  M. x1 a9 [( A更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   
: y* O. C, U1 q3 I, {, i9 c9 K0 X% L+ q# e( N- G3 s
唉....無言+ R. g: B0 W& E8 [$ z
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
+ g& A7 |1 T" l# U3 |/ @# O更何況整爛條裙=.="""
- S6 t" ^1 t3 g' g1 E6 t: b( \& w& u1 V" a9 C' W% h6 |
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   
, d! D' C' m6 }) m& n7 z, D8 F
! h; _5 G9 D5 }! H4 Y0 j& }7 H
: d4 t+ Z8 X: }3 L不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
5 f5 o0 e, Q1 Q8 [

% ~" d5 Y- ]8 E: t: Z9 Y! T算了。。。樓主咁土豪,由佢去。
1 v- }+ E5 L  I: @+ Y( h$ n" d(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)
8 ]4 A0 |: ?. P佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費/ f. A3 `) [3 @- ^3 T: C9 x' U
如上述的