嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

冇試過,應該唔會試5 z, d! [$ W; Z- C9 H! O
不過亦想像倒樓主有幾hi

其實我呢條校裙不是太貴,放且質料麻麻,所以攞來試吓咁玩囉!

你個洞開多大?
8 \/ a/ H7 G* v" j整到剛剛好?. F- E7 f. w. V8 D+ G: w) n8 [, w
唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?7 a% x& }7 S5 B! m
好難形容個個位,希望你明' N( y2 _; z8 `
你好有創意,有機會試下

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-7-24 02:54 發表   
: S3 k4 F0 @# ^你個洞開多大?1 q  o: b. Y; x2 m5 [4 c" s& ?
整到剛剛好?$ T: l( J) a9 ?7 x
唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?
6 ?' k/ P8 H' m5 c7 P: |- S好難形容個個位,希望你明1 K' N: n; e# b* n  U+ H8 {( W
你好有創意,有機會試下
' y6 F, q- s" g( \* R- ?9 x' _/ M
比JJ大少少,

咁浪費?

引用:
原帖由 endless_sugar 於 2014-7-24 23:14 發表   ' e6 Y" \, \. k  H& Q0 s1 Z. F. b
咁浪費?
" z! h4 H8 Y8 V# S" K
我有好多條校裙,選一條唔多喜歡來玩

我也好想試試看

太浪费了,买个飞机杯啊

咁你會點磨?

綜合資料後建議如下:$ R0 B2 H" T2 Z% s/ d
僅有一條校服裙/一套校服,當女朋友愛惜錫住著同勤洗熨打理。7 l. W5 a6 g- h/ O+ k* ^
大量校服中偶有夜冷平貨不喜歡,為所慾為。8 B- k) m5 D! H! w; V( j% G& h
打完立即妥善處理,並不一定會留跡損耗。# s0 u5 u4 @3 W+ y5 Z* k* j
使用前開鈕的衫裙兩粒鈕中間的空間插入
暫停寫入

有無圖片可以分享呢??

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-17 23:31 發表     O" {2 z/ {/ f. e" O
大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
4 ^; Q) d" @  }$ T8 X我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,4 K/ z, _  F0 f) N3 K* }) ~
都相片不雅所以唔放上來.
" v# [9 B/ Y/ L5 A+ o& b2 g
" r+ r, C0 Z# L
wasting...

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-8-10 22:14 發表   
+ D: m* D' x4 q+ @有無圖片可以分享呢??
: B! V. U4 H! z( b: j  P
無呀!
+ q. Q  i  s; }2 m$ \1 ]$ f因太不雅,所以無影

引用:
原帖由 misslady 於 2014-8-11 21:25 發表   ) I' Y5 M& p6 ]. j

: N  i. Y0 G/ v2 C! h! L3 b$ G2 C* e2 ]. ?
wasting...
& b3 ~# l' `& u7 e6 ?6 b8 p' y
我有很多校裙,這條質料不好.

我就唔會咁!!!!!!!!!!!

不好要啦,買過條啦。我就覺得什麼的理由都不會好過說浪費的理由。希望版主可以考慮其他方法代替Cui校服裙。

很像很有趣,真想一試。

好浪費喎我覺得...

真傻!浪費左件校裙

對我地黎講  校裙好難先買到