嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肉絲討論

肉絲討論

我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
& O8 n' N% x; c$ V姊妹妳哋點睇呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肉絲同黑絲都鍾意

比較喜歡超薄的膚色絲襪

比較喜歡膚絲

穿肉絲使對腳線條靚啲

好鍾意肉色絲襪~~ 我成日著~~

其實肉絲可以著得好靚,係女人無自信啫。

diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚!
% N: c9 f' N1 M  U/ f% }% U  S/ u; g9 K4 N+ X$ o
我個人認為, 如果兩對薄絲襪完全一樣, 只係顏色唔同, 一對肉色一對黑色既話, 肯定係肉色果對會靚d, 因為呢個先係自然膚色! 其實我好想搵條女試下著我果d靚絲襪, 睇下係咪真係著肉絲(比起黑絲)會更容易吸引人, 可惜我無女朋友...: G$ G& r! z* Z: \

* J4 v" o  [8 x3 `5 m7 ?[ 本帖最後由 england4ever 於 2014-7-23 22:09 編輯 ]

i like skin c too!!!!

肉絲同黑絲都鍾意$ t& o# v" U0 H! ]" i% G7 w" S$ O7 V
絲襪

真正靚腳既女人 著肉絲最誘人

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-7-23 22:06 發表   - C& I" c  V: g# h
diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚! $ F* T/ I# B, y  G

9 [" x% U3 U1 l# u* ]6 U我個人認為, 如 ...
/ ]5 {9 }" @1 t1 Z9 Q% `1 F1 M; f
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但將左大6製就差晒!而日本品牌不及歐洲貨靓,只是價錢公道,但著上不及歐洲品牌舒服,我絕対120%同意,因我拎過晒來玩
6 d1 t- _6 F  w至於大6貨GF就話質量吾靚,尤其著上後d色吾均' s# n" k# t6 O3 I  ?, n' x* g
云,尤其係黑絲!雖大6絲廠找冰冰,唐×等靚女做代言,但d絲襪質素同歐洲貨比输好多,唯一只是平,20~40左右已有交易。所以買絲襪送比女友或自用,吾好慳荷包,一定要買歐洲貨,著過就知魚翅同粉絲分別; g2 O( }+ _$ w/ s# W+ E" _3 p

, R$ u  P8 p4 p/ K( u- D+ |[ 本帖最後由 ffstocking 於 2021-5-7 20:22 編輯 ]

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   7 Y* J  p, T) D; b& g, X
我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
  T9 N! C. n7 O6 i% L姊妹妳哋點睇呢?
2 F4 k+ B& A/ o" l4 X5 m9 c( d
這帖子好正!絲襪係最無敵發明,女人的第二皮膚;男人的致命武器!!!!  ]0 j' T& a- z! R& c# i
我至愛買絲襪比GF同摸佢絲腳,之後提升愛聞同著佢d返工後除下原味絲' Q) f0 o6 Y3 j+ b% h& B

9 F& F5 g# d3 n) F1 S
7 [; d) h/ Z; w9 u9 j4 z! m5 {0 Q) r: s2 `
  m" M3 F. B: B$ {( @3 E% e/ E
5 f$ D8 k7 l" h  R. E

4 t: T; J! z- t% ?
# K" g# F3 ~  ]4 \4 `( Z7 u
! d% g' o  j  z& I5 _0 @
0 x9 k6 i/ ]* l9 M" P0 R3 D6 x( O2 f$ S. G" G+ d9 V( j& o4 o' N
4 K+ M6 o* y3 _! U2 R# F
! W! K% \5 c; V) {* j5 n9 H  w
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ffstocking 於 2021-5-7 20:19 發表   
& ~) i( I9 X) q1 `; J. Z
3 n! F& \: g; O( z
, S, F; @$ ?  }$ _係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但 ...
- V4 N: e0 _& ^) y* {6 f) M& X/ H% e) F% u# U3 K
自己玩,吾使咁靚,1 X% _# g5 ]8 D4 e, O
cd著,要舒服,
, v; ^" N& [( o" o. W& y' y6 K: I0 w# z% Y: a6 N( |9 B" C/ ]3 A
當然,姊姊有GF 的,就無敵( o6 k2 h+ r% W5 z4 w3 X( p

8 ?" D4 z* B. k8 \0 M(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!
4 R' r. e9 z, z3 I絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!7 f6 Y1 w$ O/ O/ X3 D2 o2 \) u

i love skin c too !!!

最愛膚絲!最好同膚色!可以達到隱形的效果!

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   0 u3 B6 }! s$ G" j6 s" f
  ]" c/ L# C) B1 u0 u& C3 u姊妹妳哋點睇呢?
$ ?' h; N: l  Z2 U; b- V% a8 z, P( l6 K
我也是穿肉色絲襪多

以前喜欢肉丝现在喜欢黑丝

肉絲其實可以好正
Love nylons