嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

直穿絲襪返工的一個大好處

直穿絲襪返工的一個大好處

我最近諗到著(直穿)絲襪返工既其中一個好大既好處, 就係佢令你無咁易恰眼訓, 當你想訓既時候, 隔住條褲或褲袋甚至抽起褲管摸下對腳, 又或者伸縮下對腳, 本來放軟哂既JJ即刻扯返旗, 真係好舒服啊, 想唔精神都唔得!
6 y7 F' o4 }0 U. ~2 i
# d4 _6 U- q* t7 J唔知大家有同唔同意呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試,但一定唔會專心工作

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-7-24 01:05 發表   $ L7 ]6 G9 ]# l  f0 f8 z/ P
我都想試,但一定唔會專心工作
7 G$ P2 |1 A9 o7 f$ L' Z6 O% E0 N6 W
習慣左就唔會架啦....(source : 我多年的經驗)

如果走火點算?

穿久了感覺就不會這麼強烈,甚至會忘了它的存在

嗯, 說到底都是布一塊
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 samou 於 2014-7-24 10:15 發表   
, o  l% t6 z) n, y8 ^: s* Y9 Z如果走火點算?
6 D& r; Q0 k$ n. v8 S我都想知點算

我小學著到大都未試過走火....最多一回家入房打丁....

沒試過耶~感覺卡卡的

回復 4# samou 的帖子

我已經直穿絲襪好多年,只有極少情況會走火, 而且只在私人地方才會(在私人地方所以無顧忌咁玩,間中動作太大會走火),在街上一定唔會
2 }0 ?9 p+ C' E! g' W% c
' c4 b9 Z$ U+ V" u9 z) Q; Y. z我完全知道我幾時會有高潮,控制到,唔會玩到咁興奮。

我無咁易扯

著得多會習慣左  w! v& h3 d/ q* i6 b, U- Z6 P
同埋咁熱都唔會咁做

回復 5# sophia1234 的帖子

著慣咗,無著就唔慣啦。

而家咁熱. v- c3 I/ C' h8 }
5 e( V: F  s6 c; Q2 X1 n$ r. `
出面仲要著多條褲

自己曾經試過, 但係無什麼特別感覺......

回復 14# fishball1342 的帖子

我返寫字樓工,冷氣好大,著又薄又滑既絲襪好舒服。每日除左等巴士外都唔會在室外,所以無問題。

回復 16# england4ever 的帖子

你穿絲襪上班時,會否再穿一雙男裝襪在外?4 c' U  f. Z! V- h& f

; V  w: R# J8 N  z& H建議不要穿,感受絲襪與鞋的絲滑摩擦感覺,而且又清涼,不錯的。

回復 17# 陳真 的帖子

問得好! 呢樣野我係好堅持的! 你都知我直穿絲襪的, 我著絲襪就係要對腳百分百都要感受到果種舒服既滑滑感覺! 所以我係堅持唔會在外著棉襪的. 首先, 棉襪包住絲襪, 果個位已經完全感受唔到絲質既滑溜. 第二, 棉襪包住絲襪係好熱的, 會出汗!
6 H5 ]( Z6 X* t+ x2 N% K1 }
; w# U" e' S& W  q但為免被家人知, 我出門口時會著埋棉襪, 一落到街即刻除, 只要小心既話, 係好難會被人發現! 絲襪同皮鞋摩擦既感覺又滑又舒服, 你知我而家著開Platino cleancut, 質地超爆滑, 唔係講笑, 行路行快d都會"先"(絲襪腿在鞋內"先"), 而且又涼過著棉襪, 真係好正!
  T: ]& M- ^( D5 J( f' w- O5 k5 x' o) J& W+ L
咁橋, 我今日都著左返工! 到而家成11:00pm都仲未捨得除, 真係好舒服, 完全唔想除啊!
. u% L) `9 n- v4 Z( C
$ w9 f. _2 N' _4 Y3 d! A+ I8 p[ 本帖最後由 england4ever 於 2014-8-7 22:43 編輯 ]

我覺得好難控制,容易走火。

引用:
原帖由 fishball1342 於 2014-7-28 19:56 發表   
# D8 J# s5 C7 `5 j而家咁熱
' A- K  \+ `; E( L8 y" \6 T- f2 a& [2 C5 }5 ~% U; p
出面仲要著多條褲
: Z: m+ W/ m4 S: E5 F4 M
夏天著薄絲囉