嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇女裝介紹

有冇女裝介紹

淨係想買女角COSPLAY服
/ M9 l+ f+ q& |: E& m同埋日韓女校校服5 e) a, t' k4 a9 [8 I0 X2 s
鐘意打呔果D
6 r/ s! I: B  ?/ ~4 s邊間最平+抵著
2 d' q% Y/ t7 s. O9 A0 XP.S.唔要淘寶野,但假髮照舊都係淘# C: [1 t' h/ f& ?! O/ x0 Y! q

4 r; T: q1 X- m2 b6 t9 x# n/ |[ 本帖最後由 carmenlee 於 2014-8-3 17:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
cosplay服我唔熟,但香港買到的都未必靚。2 M: `$ m6 I" H8 ?
淘寶我買過幾次衫,覺感質素上還可以。
( G, P' j; I7 q不過想靚既過最好自己襯

引用:
原帖由 《蒼白。純真》 於 2014-8-3 18:21 發表   
2 U- w# `5 y- t7 pcosplay服我唔熟,但香港買到的都未必靚。1 ], o0 U9 b- y7 c; J
淘寶我買過幾次衫,覺感質素上還可以。1 w. j: t" k8 d
不過想靚既過最好自己襯
- q3 [' R" d' p& F淘寶有D我鐘意既都好貴下 : }0 b+ n$ b" U3 F5 J+ I
所以問下香港有冇好介紹
: s; g' `: w  G! ?9 z/ ^6 u1 P同埋好想返學著
+ R$ c; r7 _6 B1 Y4 Q9 VBTW,要佢地歡迎男人/CD買先得喎
http://instagram.com/carmen19991231

你返學著日韓女校校服?

cos咩角色先?最好對個角色有愛先cos,如果唔係會比人話係衣架人

引用:
原帖由 suedemi 於 2014-8-3 23:13 發表   ! ?- m, J# S  T5 f" V5 j. ]- d
你返學著日韓女校校服?
: x+ ], J* t- c$ a" {! G$ P
我返學唔洗著校服

引用:
原帖由 carmenlee 於 2014-8-4 10:19 發表   
. j$ E) r* ^+ T) Z/ H" }, z
7 P! S  W; e, J- B9 Y7 K我返學唔洗著校服
) O$ v" [" S* d4 a$ `
$ ]. c- Q7 k5 t8 Z3 q+ J' s
莫非你是老師? 校長??
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-8-4 12:09 發表   
- q" F! O2 n1 x9 J7 {: Z
; V1 I7 B0 F4 k0 e
& y/ d; a9 G1 ^! [2 j莫非你是老師? 校長??
" O: V! t. L+ C
中學畢業

引用:
原帖由 suedemi 於 2014-8-3 23:13 發表   5 t9 [5 [/ k9 W% i; C, q
你返學著日韓女校校服?
+ q/ J7 D- ]9 _% c4 ~: u
2 ]  G/ [+ v  N( X, A1 ]
我都想知係香港有冇實體店買到, 另外係香港好似唔多覺有人直接著cosplay服出街, 男/女都係!

我只係知gothic lolita 邊到有咋

引用:
原帖由 Amen 於 2014-10-22 23:08 發表   
& R: |' R; E9 p/ O5 y我只係知gothic lolita 邊到有咋
! x3 n9 d' k% [# |8 z咁請問係邊度有?

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2014-10-24 22:22 發表   $ ^% s5 b. C3 r, `7 K

6 `! @% Z7 O+ x5 U) X/ U2 ~咁請問係邊度有?
7 R  B7 A5 I/ G& q/ [( c
旺中有一間,同埋有一間係旺角西洋菜南街1A~1K百寶利商業中心19樓1907室
+ h1 L" U1 r7 v旺中果間就平D, 另外果間D款靚都貴D