嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我好想模仿她,有冇人可以幫我?我是男

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你指衣著? 定係身材? 定係動作?
我是乖孩子,我不說謊話的~

回復 2# lovable 的帖子

衣著同動作

短袖白恤衫, 藍色裙, 吊帶, 白絲襪, 短假髮 唔難搵
口塞, 眼罩 可以喺旺角/尖沙嘴成人商店買
係紅色日本書包難D
你係CD?

回復 4# lovable 的帖子

可以帶我去嗎?尖沙咀我吾知邊到有

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2014-8-4 23:24 發表   
帶你去邊先?

成人店好多年冇去, 係加連威老道閣樓, 如果冇記錯樓下樓梯口有檔賣絲襪

其實服飾想方便啲,可以係taobo搞掂
圖中紅色書包為日本小學書包,亦可以係taobo買到,或者可以問下"有關"嘅店鋪有冇得代訂,比如銀城地下落電梯轉左(出售動漫及cos相關)

引用:
原帖由 ivan102fl 於 2014-8-5 01:24 發表   
其實服飾想方便啲,可以係taobo搞掂
圖中紅色書包為日本小學書包,亦可以係taobo買到,或者可以問下"有關"嘅店鋪有冇得代訂,比如銀城地下落電梯轉左(出售動漫及cos相關)
係啦淘寶一定有又平好多,件衣服好似八九寺果件

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2014-8-4 23:24 發表   
加連威老道8號1樓

回復 9# maria-ng 的帖子

尖沙咀真係好少去

回復 11# lovable 的帖子

真係好似 好羨慕

如果做到幅咁樣,先天都好重要
要身材矮小又要有個baby臉,先至可愛

回復 13# TYRONE_0113 的帖子

係 所以好羨慕 身材吾高

我都想變成她.....
唔知這樣的感覺係點呢?

這個是男的吧
我唔係基架,唔好PM黎問我受唔受媾。

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2014-8-6 21:17 發表   
係 所以好羨慕 身材吾高
身材矮小,著住白色棉襪褲
望上去成個小學生咁,這樣最可愛

回復 17# TYRONE_0113 的帖子

係 所以好羨慕 小可愛

睇到都覺靚。不過我呢世都扮唔到

我都好想被人捉住呀
最好就係綁實對手~封埋口同埋眼,之後抱實我