嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會夾住M巾返工

有冇人會夾住M巾返工

有冇人會夾住M巾返工會唔會好唔知點咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

只知道用左返工做野都精神D

我小學生年代已經鴨住衛生帶/巾返學

不舒服,所以有試過一次就沒再用了

冇, 亦都冇興趣
我是乖孩子,我不說謊話的~

每天都會,如果唔用好似唔知點

無,亦無興趣

天氣咁熱,咁做太辛苦

不舒服呢

夏天不怕焗嗎?

夏天一定唔會, 冬天有時會

引用:
原帖由 好奇者 於 2014-8-7 22:47 發表   
  F% y/ ]* z# v/ J+ Y, y天氣咁熱,咁做太辛苦
# W% ?8 S$ x. m, K以前的女人用衛生帶+厚M巾都係咁

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-8-9 12:45 發表   ! x8 u) I7 o6 T0 e% U, v
夏天不怕焗嗎?
( v& f: C9 \! D3 Y+ L7 H! J
可能我習慣自小用衛生帶,其實是焗的
" E( C, b8 V) r: I依家週圍有泠氣,但以前D女人冇泠氣嘆都係咁鴨住大舊野返工返學
5 Z. P+ j" O8 H5 m* K8 z
4 Q( B& ~9 u7 K+ {( z[ 本帖最後由 maria-ng 於 2014-8-13 12:39 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

冬天有時會

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女生的感覺$ E0 ^7 v3 ^1 Y! G3 p
喜歡網面的 流汗會有點咬 很不舒服 這就是女生1 ]: K6 I3 F3 F( e* h
* n& E! x. \1 e( b/ B# p# _
女生M到也是要上班呀....忍著囉/ d1 P3 l) {! u7 B1 v
6 H8 y; Q' M% M, A' G, }
我都會倒點乳液在M巾上( O+ v; y- `/ ~4 w9 f0 i6 m
用乳液就可以黏黏的了  真的很不舒服  但女生M到都這樣

引用:
原帖由 newstar2007 於 2017-8-29 14:55 發表   
3 _$ H: m2 a& b5 h5 N我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女生的感覺
" s( L6 h2 y4 t! @- A喜歡網面的 流汗會有點咬 很不舒服 這就是女生' X% u( A' ^, G8 v% }! y
0 p! g8 F/ _; I! x
女生M到也是要上班呀....忍著囉- z- |1 d! _* h+ B

2 r* u  v! ^+ ?我都會倒點乳液在M巾上
- a7 T* ^4 s2 {9 v用乳液就可以黏黏的了  真的很不舒服  但女生M到都這樣
9 U. L& c7 Z: k$ \. X( A
有時落街會, 加D CREAM 落去, 最好玩埋肛塞
+ O9 d1 ^+ V. U0 W- ]0 i7 C真係好有女仔M到既FEEL

引用:
原帖由 dennispri 於 2017-8-30 17:14 發表   & ?2 C. U: W: A% J: ~# h

- I+ f1 o: F) X, C# g2 R% i# W有時落街會, 加D CREAM 落去, 最好玩埋肛塞
# f2 H2 T& a/ ~6 o4 g5 S: W真係好有女仔M到既FEEL
/ R! N; U8 ]% H用肛塞塞入肛門再鴨住條衛生帶

回復 2# 獵襪者 的帖子

Fully agreed!

間中會鴨返工,會用蒸餾水弄濕先鴨

回復 15# newstar2007 的帖子

反而覺得黏黏地感覺幾好,不過夏天例外。