嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

放一吓數年前影的

放一吓數年前影的

haruhi數年前影左少少相
依家搵返所以就share一吓><

不過就被另一個網站加了水印...
做了少少遮蓋希望不會變了幫別人賣廣告

要把相片剪到很細小才可以放附件....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
幾好, 依家都影返D丫!
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-8-7 02:06 發表   
幾好, 依家都影返D丫!
依家屋企24hr都有人你叫haruhi點影><

當時依套衫都捐咗lu.....

好有心, 搵返以前D 相.
第二張黑襪同肉絲係咪同一對連身襪褲 (類似那些假象腿絲) ?

快D 影多D 相啦~~~

引用:
原帖由 gila 於 2014-8-7 09:47 發表   
好有心, 搵返以前D 相.
第二張黑襪同肉絲係咪同一對連身襪褲 (類似那些假象腿絲) ?

快D 影多D 相啦~~~
分開嫁~ ><

依家如果可以cd就好lu

引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-8-7 02:10 發表   

依家屋企24hr都有人你叫haruhi點影><

當時依套衫都捐咗lu.....
捐?? 點解你會捨得捐架??
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-8-7 12:30 發表   

捐?? 點解你會捨得捐架??
因為前幾年haruhi自己一個係外國住所以可以玩吓cd
但係依家要返香港如果帶埋返黎比屋企發現haruhi今世就玩完...

以你有這樣,美好的身材,不能再cd,感到有點可惜.

著左肉色襪褲再著黑色絲襪?
男の身体嫌い!!
自分の身体大嫌い!!

引用:
原帖由 jessie002 於 2014-8-7 21:51 發表   
著左肉色襪褲再著黑色絲襪?
係呀><

嗰時未有脫毛用具

邊度有好厚的肉色絲襪?睇唔到腳毛果隻

回復 11# MANYAN 的帖子

通常秋冬季先容易搵,30 DEN以上就偏厚,但肉色會有假腳既感覺

引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-8 15:36 發表   
通常秋冬季先容易搵,30 DEN以上就偏厚,但肉色會有假腳既感覺
比你講一講又真係幾似....><

引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-8-7 13:07 發表   

因為前幾年haruhi自己一個係外國住所以可以玩吓cd
但係依家要返香港如果帶埋返黎比屋企發現haruhi今世就玩完...
So pretty...

正在想辦法cd影相><
因為haruhi有少量比較中性的女性服飾

等放假研究吓如何利用佢哋黎cd><

題外話
haruhi終於著到女裝鞋喇!!
可能因為食咗藥去咗水腫
本先著40/41號鞋
依家39號都著到lu~~~
剛剛好係女裝鞋嘅最大size><

我好中意姐姐呢d有蝴蝶結既衣物><
小妹自己都有一條:$

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-8-12 06:58 發表   
我好中意姐姐呢d有蝴蝶結既衣物><
小妹自己都有一條:$
好易甩嫁><
好似影完唔夠2,3日就甩咗XD

我果個無甩到喎XDD
姐姐估下系咩衣物XD
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-8-12 10:19 發表   

好易甩嫁><
好似影完唔夠2,3日就甩咗XD

好可愛呀 你身材好好,皮膚白又slim,我最愛水手服
想交多點朋友~ 想SEX的 拜託不要ADD我, 我不是CD
LINE ID:kelvinline3110
WeChat ID:kelvinwechat3110

好吸引!!!!!!!!!!!!!