嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖" k8 Y" F: @' b
38碼未拆包裝/僅曾檢查2 y# i; a2 R$ [" w
$190-CD點數5或以上者. Q) p9 @- F( P7 Y3 B3 U2 ?5 T% L4 w
$200-有CD點數或有精華帖者
% N. }3 v1 n5 h5 _8 L1 n$250-正式註冊會員6 `0 F1 M! R! y" e! t- W( N
$300-街客' K6 @" w0 a# Z$ F3 h
+ n6 J! e/ y: X: I$ X
26/28/30碼
, L- X+ j$ c  c3 |( ]$250-有CD點數或有精華帖者
( f- X8 P: ?2 d. [4 U- S0 ?$300-街客$ z0 z! n4 `$ g! r3 B% @; v3 a2 j# Z9 K

$ I- _9 m8 r( g3 d' Y32/34/36碼
2 j. P7 o  o9 P) q! z/ `$300-有CD點數或有精華帖者
: L, C1 w- m! ^: |5 X2 y5 |$350-街客2 J' P4 W: `7 r  O) A+ M

4 S' ]: ]" Y+ o  |40/42碼* n+ R, K" P* i% b5 ?1 I5 X
$350-有CD點數或有精華帖者/ J+ ~! a  o7 N
$450-街客: S1 @# r5 U1 c
" N, W" J* u% }+ a
請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)9 z+ d1 ]8 b/ w/ b; b, s# J
先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30
9 z( A/ u7 e$ c! u0 R2 M先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
: G/ X3 L5 l8 |  q( V$ R先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘8 T5 _+ t2 J+ m* \  V& J
$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)# Y% l/ A  ^6 C' @1 h
沙田/馬鞍山/顯田8 T: [* F) a; A1 O' ^: I
九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀
# a% a% c! [: z8 f將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士9 e5 i# e* G& o6 Z: Y
維園/摩利臣山/堅尼地城/西區# G4 Y. u+ }' l+ @1 }) x
$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
- S. \* A6 p9 `  ?% {) p# d元朗/屯門/屯門西北/東涌. n6 v" }6 |9 W

* P: I- L- n( Z! x請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)* z, x+ u5 A% Y4 v3 |& G
有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
$ o6 n, j1 n8 j/ A! E8 L  n" F9 }: o7 p; W3 m, A3 [8 {
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
  d; T3 O* ?# u6 R
要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索
" t% _! E  {: N8 Q
% Q* ~5 X8 |/ U' Z( K/ {
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表- v6 c( |: R, d% r
放多D相刺激下大家! Q) H/ f3 b8 G8 X
& {' r+ [+ J1 _# d5 u1 Y, _/ g有興趣者已知款式如何$ N, V5 e% x3 w- E/ R7 n, P/ E; G
最刺激......開學後自行到校門外等候. m6 v; U+ ]: A; L# Q1 U
或者透過各種方法認識真實的同學& z! \4 W, c- ?" {, Y
  b: a- c9 v! p
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表
7 f, G- y2 u" o我想知點樣先有CD點數?
: P- z7 U3 U, l& X
我想知點解你咁hihi
9 q; q  d- Z; v1 A. I6 p5 d+ ~- s已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問& |" J, j* T7 P5 c  ?9 \5 `! y
CDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......
  g' m8 x. R' `) c: d9 Z內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線9 X( W8 C: ^! B. f( `
...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到, h- V" _6 i4 p2 h& B# j$ _
CD 點數的疑問請看這裡( ^4 f0 L" W. s1 b' V
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080
* x% O- V' J: m; @1 O, m搵個好心人pm通知吓呢位會員
; q1 d$ d2 j. ~' z* W+ K因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到+ U6 p# B5 g! X$ y: K/ E+ {" {: e/ Q
(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)
9 ^' L. Z- m5 t# U; C對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!
" J+ S/ u. }0 b(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)
6 [' ]4 K6 |: k( Q; Z7 q& H9 i  m0 b5 j' {
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表$ T3 j; G% X' q+ x, ]
除左呢件有沒有 玫瑰崗?
/ r% `! Z* K" W; ]3 C
沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思$ L+ y. y3 Q3 L& W6 s$ Z% e1 L

( _! K2 H- L. [6 t$ P& c睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
$ A# j2 {- q' A5 h% D1 o4 w# D1 C1 O" q
同埋係咪火車橋貨而已, U4 N- p" \7 G
+ ]. y9 |! A3 n9 e
冇問題我隨時落單都可以  y* S6 ?5 C4 q
7 r+ ^# P- X! z5 @

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表( A5 g3 ~- ]& P
唔明拆袋係咩意思7 _) s# S) e+ N8 \; m2 V$ O9 d3 _1 Y
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨2 U$ R, q- G  U. N- W( N
同埋係咪火車橋貨而已
6 K9 {5 i  o5 `" N) w, L冇問題我隨時落單都可以
8 ?6 ^/ {. t: vhttps://www.facebook.com/8 A$ k3 g8 c5 F
photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2
; Q* c6 ?1 m! a4 T7 i3 G9 O- t0 t# K" O1 r& l手上有過百套女生校服
, A0 Z5 k( j1 f' \) u! K" t我試過唔小心差啲比校服壓死......' W) o" r8 \# _
真身用制服都近十套啦0 Y1 Y/ I7 ], ^7 L; d) N9 G
睇你係咪真係落單要貨
, w  l; h( O2 A( F6 c+ z而且最終能順利交收...% U) P( D' g& _0 m

1 S8 T4 |% Z. v, y( z' W7 D, ^!!!再次提醒!!!, a/ K$ H* u4 }1 A5 R  N6 w
啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋& D) Y9 P, b; [/ a, Y* V
款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   
, f5 O* k' c( x; @+ |Bystander 走單
& |" K7 C" t$ c' X+ i
6 E# `8 C4 m1 b& Y% W8 }, p
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
7 P+ l1 U  Z9 R- J3 @! F) c, ]
& ~2 }* `6 n  \% U4 y) Y# C而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨0 u/ y# W6 I# ^) g5 @0 s6 {7 {

: F9 r. h  ~' y- s1 @; [0 _! {4 ]# P+ \咁我點會放心落單
5 o2 a8 e# b  z4 g& m/ B! M& b  |* @# y- ?. r
0 D: b- C" j& u
P.S. 未落單何來走單?
0 D. K/ L  T8 H7 {  b2 e; N( r  s& e3 v% `& t0 ]: r

你實際要咩碼同幾多件?& h/ |0 L, ?( _3 N! E/ S( s) m* _
(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)
+ @) y9 |( D5 ^* k& I2 J之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……
, @* K/ g% H: U# e3 Z0 ~睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機/ K; N9 v+ M  G% }$ i/ y' D
但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料
/ ]* ]' g# [% ]問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講! u4 e8 o% A* x; J: @& W
樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……
$ y3 [' L( N$ _7 f' B廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨
( c3 W+ n  N2 }. T) c- n0 Y64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大5 c5 G$ b/ y0 z9 x
十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造) D7 H8 G2 ]- M2 z6 X, g3 _
冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?
$ b, c% h  h9 i3 X# P/ f同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有6 ^9 U1 U3 F1 q# X1 B
一定係只有價單,有單先至有貨
6 s3 w8 r, L: w. k" x5 Y邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我
7 s0 y& M, b# s( e條友真係無限上網∼上線無極限: x+ e; A) ?# F* ]0 C+ I5 u. a
Oscar Nacy Niner!!!
, P0 }8 s6 G" B; {: x& t --- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--0 E3 X2 }) T7 i# R3 J, ?. n
1 T  ^* o- K1 z) d# `* h
講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼! r! t& E6 N; F+ D
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨
9 \6 h5 D  d1 x% K* |; O% f可能醒目到XXX48都keep 現貨
9 ~4 I& J* l8 ?+ z4 c) E但好肯定我冇keep
$ E8 y% y4 C6 g: w0 r/ s; U/ E. `) @- b% y. ^7 _9 d' n
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表9 s9 P3 X8 w' x/ A( ]' u
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
$ A  Z  A; w. ?& P- G" {5 H( d而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨8 z; @. m0 w6 k
咁我點會放心落單( X1 @* ~" m, T6 w
P.S. 未落單何來走單?
$ E1 X9 q6 r9 W+ S
得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表0 ]6 ?0 c% @4 v
唔明拆袋係咩意思
: F& T) B" g  ~5 }- J5 d6 m睇相係為睇你係咪真係有咁多貨: a5 F4 |9 @1 ]& d3 [4 }% k! [
同埋係咪火車橋貨而已: S8 E8 L5 \+ x! t
冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!$ P1 x6 e' j# ?" i
https://www.facebook.com/
: o2 s. w( F) i
9 s8 @% m; @. D" U+ [photo.php?
  ?' l1 y0 v0 q4 m; O& yfbid=10152310267672361&6 J# ^6 T' I; k) H, z% Q
set=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?7 G5 J$ N- N# V& L. ~
大家望住 Bystander, J; j) ?4 x; Z3 d! R
睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份
" E* J) j* Q% B/ L$ c
% r7 b9 q" t8 a  p請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表/ ~* l+ x5 e0 @
你話我找數都冇我份
& U+ g3 W- f" v: }3 I2 a請問我應該點做好?3 s' K! j& Q" ^5 B1 H, x
) P# V# Q) M# o! w5 L6 @$ s" p+ V想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買( _1 s& r2 h5 b9 O% J! r. o
9 h; ?3 u9 _! S" v' z
暫停寫入