嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴1 ^! m- ?. D- ?3 H; p
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
$ A; @- r$ q  g小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表 ! W0 G* Y. A! ]  P- N5 u
如果搵到同埋價錢唔係太貴
4 U  s6 I. M5 g+ Z麻煩關照我一聲喎
# G4 W# ^9 q9 ~! h/ d4 R% t& N# V. F" E
% {+ g* c2 ]6 ?( F3 o3 t' @一定一定,有好野必互相交流..  ' g3 o* _/ Y, i# w

+ g% |# i; P; @0 @. E0 b7 M: d5 J下邊呢位真係當泳衣用:& _2 @3 R1 [" ~' @9 w+ B
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表
" i3 f0 N  R+ Z) `. d+ w: j3 ?) ^6 Q邊到有得買先
" q# D# }: l0 O& d2 M7 \. F+ D6 k  g( d$ ^" n
yahoo auction 有人賣緊..
9 ]4 s9 w" k; o" s不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表 + j5 Q( K& f; q) X) Q/ t
' U' y; A1 ]* F

7 Z3 {3 y  o6 a# Y一定一定,有好野必互相交流.. 
: F/ K' z! @& ?+ s- d$ u; G* k0 b& W
下邊呢位真係當泳衣用:
  ]) M+ V: b% A1 D( ?http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
- M7 R! p( e( O

/ J7 H8 V7 c* i" `: z2 Y. g( Z$ I
0 E% O3 G9 x3 p1 G* _呢位外籍人任真係掂呀 2 X2 G, D. m, Q/ s6 S
佢著果件應該唔係膠衣
- D& b4 [  _# n& s* V* e8 o+ O濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:- B  z  k6 X9 O& b
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U; ^3 S* w; w0 {; g1 x* L1 l3 \* F- u
/ ]$ E, c6 }) `# {+ x# k
呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):
7 w% I# j! b  Z; a7 u4 c& vhttp://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀 7 f0 {, e9 e7 H3 s3 b
喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
1 H! B5 \5 R& p- ^著埋出街果段最正呀
- M* Z, J  ~! E/ E' }: a喺香港會唔會比差人拉架
+ w  O; \; |3 F# n$ k/ [

' U2 a: B1 Q2 w7 b, E! t! r哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 ' O  U, ?* o# {$ U2 l
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架: d% I6 N1 h5 O0 w/ a
睇唔到野好無助咕喎
5 o' w. ]6 g% }+ d6 G% p% ]$ {( Z
我直頭會返唔到上床...
$ R# Q6 ]6 ~! m0 ?# h, m4 b一定撞死都似
8 g1 {: w; ^' l, E6 J' R% L' {, h1 T咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 8 i; \! u# @  {6 x: S
我諗住如果頭套可以分開既話
' [3 w. O, }. `$ F6 u天冷可以著埋出街,正呀
2 J! @4 |4 q. v
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表 - R/ g, S' x, m5 I) t/ |
3 ]: \, @) R: a5 C$ H$ f7 d
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
+ k( r2 z4 ^$ Q) `' R$ ^* H# B; Z  E* Q; ^: ~
咁可以响重要位置開窿啫..
# f5 K  l/ s' @2 Q" D/ G+ u( g9 S8 }- r% \' P
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 4 o2 S6 Q8 U) O" K, U% Q: r
我諗住如果頭套可以分開既話
6 |! `: ^+ N3 X2 x, ?( X( ]天冷可以著埋出街,正呀
4 T, W& ?4 L" T7 Y7 u
" X+ x/ h/ i4 G諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  ! z9 n. ?7 W( Z: e

' ]0 C" N, @" X  Y0 B% F- U6 i
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表
% H/ ^) Z2 M. L9 B8 a. V( q膠既留番冬天著..4 ]) J% K3 h3 \: r
3 Y) r2 T; _* A3 C3 S+ g
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
- P' R9 ^, K9 X7 S& T! B5 N有神秘又有方便, 幾好   
! K" m: D1 z/ \- B/ g" D' b8 Y; f6 ~. w9 G' w  k$ D
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
: I0 J5 F' s, I0 hhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 + M  Z- M8 ~- r9 w9 P3 H7 w

/ x* B6 B' t; H! p1 e
1 I7 t0 {  O+ H2 D0 o( r! B
; F7 x2 o( {" q& R5 a" a! J/ t& @% e' N. L/ w* ^, u

. q. Z& z1 c/ D/ Y% j- e; r
* [  N+ e/ x/ M, B# q% ?( n諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  4 o1 C) v9 \+ g: o2 e

0 Z0 W( l. D4 l, {) T6 [* K4 v! n7 z4 K2 L

/ V. n) o4 D: b天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
6 _/ ?$ P  i6 S[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 + x( o& A. D5 b" T
$ k$ N% F. Y" L! z" W  o9 N$ f

7 X, s  |/ [# i1 z( J
$ u5 r. x) l9 v& G
7 I  M0 W3 d$ n4 r. [- [. Z; P5 Z) @5 S; l! o
/ e. O! H6 S4 n7 V  Z8 Q7 m) ^' \' u
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  ; A' C8 o% M: l  J, Q
% y5 n( g3 J. i, d; X) q8 q: q) x' `
  }% z8 s! Y( H; l5 g6 b/ S
( W& B2 ^4 W+ M$ T. P! _& [- |8 ?
天冷好多時 ...
) l/ u5 S6 n8 f0 G% ]' X( m0 m# g! A香港地,我真係凍極都未用過手套..
/ t% ~" A. h3 O6 C0 i..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日% j& S5 K! b& i; K6 z* H! D$ s7 I' v
上面一凍起黎都幾係野
& g% V0 a. Y$ ^9 @& T所以呢件緊身衣真係大派用場" n0 b8 D- v+ C" e1 Z
不過下面點樣開窿4 m) H! q2 v0 T
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方..
2 ~& w. i/ D. ~6 C- N/ u2 d' [. s# S4 G' l4 l( ]/ l
開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..- B2 e. _: E# [+ O( C( G( O/ ~/ a
3 f  E2 z9 {  ?4 [; ?
再唔係分開上下身囉..
! A* v: r7 C0 [2 i9 ^+ K
+ u1 l: J" K1 P& }* L1 S& Y# |( V3 D[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-5 19:43 編輯 ]

分開左上下身感覺應該差好多喎 $ B; G$ I. o5 u5 K: Z
諗落都係步姐果件方便好多呀
/ a! h1 V5 ^% ]& `; A由前面拉到去後面& S" x  l& T" c: ~& c9 b  u
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 7 u# n& q- d) {

6 x1 c  A3 u8 E, N1 ]( Y1 \( S
+ s& H' ?  [8 t6 z2 @  S咁可以响重要位置開窿啫..
/ X* a# _& o  x
( _% _2 A, }7 Z6 p8 d4 h8 {3 V* \' _: y/ ~
- k) j* e6 m% x+ B% f' C0 b# T
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  , P' r( W" }% a. o6 s
# I6 t% _( b/ F! u+ y: m% B
# e4 ]0 ?9 |  ^5 Z* A0 z

& M5 a' U* y( F- n* M哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
) e5 O4 t% t1 d( whttp://www.youtube.com/watch ...
- C: f3 c+ o; N0 w" z4 p
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:5 K  Q4 E6 x' S5 }, o' j

% F  r9 G% j! @0 z) whttp://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M: z/ S/ V# h5 H% R! C6 f% @% j* i
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
& |9 c4 m  ~8 i* y& r. O  Z& a- d) yhttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
  U/ m' j) z4 N6 ^) {" F+ M5 hhttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o