嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yvonne Potato購物記

Yvonne Potato購物記

O係呢度爬返之前O的文,尋日又問過大家意見後,今日決定去Potato買鞋.
9 M5 i8 r3 V$ P5 D6 [, J+ `5 w) b" ?初初去到,仲係食飯時間,舖頭有其他人睇緊或者試緊鞋,所以都係等一陣先入,都差唔多兩點再返去,終於舖頭冇人,我就入去,sales姐姐好好咁話:"隨便睇,你著乜O野size?"咁我就揀O左對長boot同一對高跟鞋,過程中兩位sales姐姐都好有心機幫我呢個乜都唔識O既人,又同我講好多其他姊妹去買鞋O既O野,令我個人放鬆唔少,又讚我,真係好好人!. H& T  V8 s3 s* q
對boot一試就O岩,係唔只個size O岩,仲要係個筒都O岩,真係fit!
1 J) [. O  X; W8 W; {好多謝兩位sales姐姐,多謝你地!5 v* T5 v, ?/ H; W: T
0 y% T# c% K  U2 M) l" T$ `( L
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Yvonne 姐買咗幾多錢?
回頭已是百年身,我是中年肥師奶

係唔係銅鑼灣果間?2 i  C. D& d: {# [% R
買真係唔易!次次都擔心吊膽!6 O" M& }, M" K# V  m
好羨慕你買到啱心水的boot,我都未著過boot啊!

引用:
原帖由 芷桐 於 2014-9-26 17:01 發表   ) r! L$ q4 F' ?  a( P
Yvonne 姐買咗幾多錢?
5 f$ |+ x1 \5 d: z
超過900元!大出血呀!

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-9-26 17:05 發表   
" s2 ^+ G. Y3 g8 T5 S$ _& p係唔係銅鑼灣果間?3 o: E. ~5 y& D* E$ h
買真係唔易!次次都擔心吊膽!
7 @( h6 i5 x: j% a9 f好羨慕你買到啱心水的boot,我都未著過boot啊!
! Q: ~- J( A5 w6 ]
觀塘廣場M樓,sales姐姐好好人!
" e3 b2 B) l8 K% z' L& n你去睇睇先啦,或者都有O岩你O既呢!我而家著緊對boot,感覺好舒服好正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 17:09 發表   
; Y1 h9 p! ~. d% t- _* f5 h) ^# H; t
超過900元!大出血呀!
- z0 v" {9 ]1 g
; o) Z& k8 M7 q* d: i4 E
預左大出血, 要擔心之後仲會大洗左
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-26 17:14 發表   
9 \. I0 k, g$ m2 f- P1 R1 p1 B
. p  T; q! M' ]6 ?
6 e; n+ _" i6 q$ v預左大出血, 要擔心之後仲會大洗左
: b8 B3 g1 T8 k" d. z我都覺,今日買完有少少滿足O左自己O既購物欲咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 17:17 發表   
0 \( d! N2 v: [2 K
. X: ~1 s8 V( f0 l& u& z7 v- T8 V我都覺,今日買完有少少滿足O左自己O既購物欲咁
7 \) ?9 ^  x5 T$ C2 I! |8 b

! D* s6 y, ~6 {/ O3 M+ B我就係一開始買野...特別係買裙...
7 ~3 a% _: Q4 s9 a  n只要一買開左就收唔到手...一定會大駛囉...
不美不活  敗家小娘
wechat: andrewGZ
QQ:1640111764

引用:
原帖由 angelice 於 2014-9-26 17:24 發表   
+ s* x! ?+ D; I0 x+ I8 L# }  i1 k& G( E6 J

# N7 J, i) P: y. F* u我就係一開始買野...特別係買裙...
. }* S3 v' \. O" n只要一買開左就收唔到手...一定會大駛囉...
& W- Y4 I1 f, J, n1 N我都會控制O下自己...因為我已經冇乜位擺cd O既O野...

回復 9# kidnappedyvonne 的帖子

唉...我今個月已經比預算超支左近1倍...
) j( I+ n" h1 I- Q下個月必須忍忍手至得
不美不活  敗家小娘
wechat: andrewGZ
QQ:1640111764

引用:
原帖由 angelice 於 2014-9-26 17:55 發表   
9 e4 h, a0 w. F! P# @唉...我今個月已經比預算超支左近1倍...
2 H+ O. P* b1 }3 V  k3 t. y2 B下個月必須忍忍手至得
) S% M- ^! w$ ~; \, M% v. d
你買O左乜O野呀?有時買多O左係必須O既,因為有O的衫可能下次去睇就已經冇O左

7 a8 W' u: C0 U. z' \
Oh... 好引人..不過我實唔夠彊進去..尤其D sales 女女..我見到會有自卑感..唉

引用:
原帖由 chantelise 於 2014-9-26 19:40 發表   
& U% o0 ?* Z& M2 w) r, W 4 c3 q( ~2 _; B
Oh... 好引人..不過我實唔夠彊進去..尤其D sales 女女..我見到會有自卑感..唉
. X% x9 I+ s) I9 s- w
我開頭都唔敢入去O架,不過諗住想買鞋,又見冇人,就行O左入去,信唔到過程咁順利又咁輕鬆!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 20:50 發表   
0 I+ ~$ Z; I/ O) o" G* \' g  s/ S8 q' {8 |  ^6 m: C+ `
我開頭都唔敢入去O架,不過諗住想買鞋,又見冇人,就行O左入去,信唔到過程咁順利又咁輕鬆!
- y: V  O! @$ o
0 [7 E/ J, E$ B8 a" A" ?
咁下次想挑戰乜野呢? 買 bra bra?

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-27 00:55 發表   * z. L# B' V8 ?2 x/ r
! N+ Y9 l+ r, E% s) N/ p( I

1 g9 X# Q1 n8 U; ?6 @咁下次想挑戰乜野呢? 買 bra bra?
$ W' C8 m4 D, O+ |$ u  `% S之前我O係觀塘某個開倉買O左三set bra啦!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 17:09 發表   % S% ]% h* R& H+ i  M

2 @" a& _  R5 w2 R* N超過900元!大出血呀!
7 [* A* e6 l' O
3 [  `( U! i1 h- G  c$ K成千蚊啊, 難怪好招呼囉, 呢個價錢就算係去專門店買胸圍, 就算你話係自用, 佢地都會當你係女客一樣介紹啲產品俾你, 當然, 只限鋪入面無其他客人的時間啦, 同埋有時會 SALE 啲滯銷款俾你.

引用:
原帖由 mac02 於 2014-9-27 01:16 發表   
+ P& ]6 @4 P& k, ^# f" r* c" M1 I# B% m+ l
成千蚊啊, 難怪好招呼囉, 呢個價錢就算係去專門店買胸圍, 就算你話係自用, 佢地都會當你係女客一樣介紹啲產品俾你, 當然, 只限鋪入面無其他客人的時間啦, 同埋有時會 SALE 啲滯銷款俾你.
7 E( ~# H% ]1 [8 R1 Y! [

$ t4 `2 ~5 t0 L3 [6 y* F初時係咁上下, 買得多就知價架喇.

引用:
原帖由 mac02 於 2014-9-27 01:16 發表   0 e5 C7 W: p2 X3 F$ b  t' m; @

& G! t$ r! E+ l8 x6 @4 [2 ~
4 [8 X9 m( _* B' O* R) M成千蚊啊, 難怪好招呼囉, 呢個價錢就算係去專門店買胸圍, 就算你話係自用, 佢地都會當你係女客一樣介紹啲產品俾你, 當然, 只限鋪入面無其他客人的時間啦, 同埋有時會 SALE 啲滯銷款俾你.
7 m" |1 g* O- U1 l+ P
款就我自己揀O既,我的確係冇睇過對boot個價錢,因為我實在太鐘意個款,對高跟鞋就有睇,所以又唔可以咁講O既~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-27 01:21 發表   : ]; G& }7 E: x4 d( ^  C
* l) Y" w7 W6 Y

5 S9 |; `+ G+ I- a) @! O: E初時係咁上下, 買得多就知價架喇.
! g9 V& I/ n: M8 p8 |冇錯,今次我又心情有O的緊張呢,始終都係第一次

回復 19# kidnappedyvonne 的帖子

都是那句,買東西時我只是穿上男裝的女生,上次買bra的時候,超好人的sale姐姐也當我是普通女人招呼,還教我bra bra知識,高興死了
回頭已是百年身,我是中年肥師奶