嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識TS卅偽娘女女 或 奴

想識TS卅偽娘女女 或 奴

介紹下自己先,36 歲男人一名,178 CM 高。
6 d  [1 y6 X, P# U1 l7 ^2 ?0 B* |) C; U2 Q
想識下TS卅偽娘傾下計交流下,之前都識過幾個CD 朋友,有見過面的。( x) x# Q% O, s0 t2 O. d

" q; B; {* X9 w1 T5 ]另外,我對SM亦有興趣,是一名男主人,曾調教過三名女奴+三名CD卅偽娘奴,如有興趣亦可交流下。2 g- c: ]. O3 Z: f4 K. {

8 y0 I' J& ?% E/ zWECHAT: newmath9 [- n. L* z2 x/ y' B
3 A7 d; A# o  F1 p- D
facebook: http://www.facebook.com/sm.mathsteacher
/ X- k' }  f  Z; B+ K& U! M; N/ f0 t7 ?6 o2 W; u5 d5 D8 a
line: teacher0730  Q) Y) N' q# _) K$ N
- d3 P3 d' ^. U& S5 j  ^( Q% b" |
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔玩sm得唔得?

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2014-10-3 16:19 發表   
( W  z% j+ t  z唔玩sm得唔得?
) }" R: ?; G; k; W3 N
1 E. k* M* a% h. v4 c( P3 K/ ]4 L
/ ~' g4 M* u+ D: j, Q* E/ E
9 g$ G6 _1 f7 T6 @# v. W
當然可以啦,否則我就只招CD 女奴呢。

老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?

我叫agnes
1 y4 H* d8 ^, K[email protected]
喜歡 女生的模樣
學習 當個小偽娘

你以前點調教那三名[真]女奴?; p. f* S' G. P2 G7 Z( `% a; b
而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?

等主人加女奴
9 K% e: v0 s1 Q. u' y) j  ~2 `wechat : mlmm6969

引用:
原帖由 1980718 於 2014-10-4 01:50 發表   
/ [. x: o! p' ]2 r0 F  P+ E* Y( Z老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?
. U0 v' l2 l5 L" [
) b) W- o9 q8 f8 c' q- E
不好意思,女裝請自備,我沒女裝提供的。

引用:
原帖由 agnes.B 於 2014-10-4 10:05 發表   1 E7 q9 ^( c+ S) W1 r* [
我叫agnes
/ B8 \4 p  C2 e$ [5 A* g  q/ N[email protected]
# y& o) M9 U2 r6 _' I" A! P$ Z9 G( ^+ ]
你呢個係SKYPE? 定你有冇其他聯絡方法?

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-10-4 16:53 發表   ( |* |# N; H( K* y7 a* V4 _
你以前點調教那三名[真]女奴?
- l* Q, R$ F0 p8 V$ ^而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?
) p) E; f8 n& m- Z
/ ^& [: x$ n5 i. Y8 @: p& B" n& e我的調教都是從心出發,羞辱為主,係要令奴變成口裡說不,身體很誠實。
0 Y. f7 W* k0 S$ a4 W; R6 Q# Q2 z5 s! A2 ^) |
我有和CD 接觸過,只要她們自覺是女性便可以做調教。

引用:
原帖由 cd.coco 於 2014-10-4 20:37 發表   % [4 J2 o8 o9 G! X8 Y$ ]3 k
等主人加女奴
1 |9 j$ @. g1 v# ]' T7 I  ^wechat : mlmm6969
, y( y0 \) J% S7 y: v
* a( q! S8 T5 Q9 M4 w4 o1 Y
已加,但可以介紹下自己嗎?

我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
有冇cd一齊影相相??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-10-5 12:17 發表   
0 H, e" c9 I# W  `8 D- @+ p我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
# D3 _- O0 R2 L+ L8 Z! [/ }3 y4 ]$ D
# Y) a. R; m3 s8 r( _" @$ _$ P4 }  ^7 r3 x( a
S 系我唔得了,我唔係M 的。

而家多數用LINE: teacher0730.
! G" H- T; G1 }# \8 N+ q) v3 {- W% B+ V
有興趣ADD我傾傾,我最喜歡罰曳曳女學生
0 G9 M  H% p- L
% _8 s$ l, X2 \/ H% W$ b[ 本帖最後由 過氣老師 於 2017-8-18 08:29 編輯 ]

推返個貼上去先,希望有緣人可以結識下。