嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新法短裙學生妹[泡泡襪]

新法短裙學生妹[泡泡襪]

多留言便加圖~~(免費)
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我要...要加圖...請美人妳好心大發慈悲

好索的背影啊

如果係單馬尾..簡直接近我以前的同班同學...(曾暗戀的..)

唔~

正又经典
我都有收一套,拿出来熨好来著下。
但都係比较钟意连身裙款
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

超萌少女,加相加相

這巳不算校服了∼∼∼∼

好有日本少女feel
背脊都咁索,個樣咪仲正

引用:
原帖由 seifuku 於 2014-10-25 05:58 AM 發表   
這巳不算校服了∼∼∼∼
咁都唔算~~?@@"因為摺左~?

雙馬尾是可愛的感覺

好耐冇見新法啦

雙馬尾嘅妹妹係好可愛,如果有正面睇就更好喇。

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2014-10-25 10:40 發表   

應該算作舊款或前校服

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2014-10-25 10:40 發表   

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2014-10-26 16:39 發表   

應該算作舊款或前校服
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

引用:
原帖由 dcch1 於 2014-10-26 05:49 PM 發表   

**** 本內容被作者隱藏 *****
呢套野……係香港迷死了唔少青葱少艾~~~

really attractive baby
newmethod sis

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2014-10-28 01:52 發表   

呢套野……係香港迷死了唔少青葱少艾~~~
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

Suki sounds right.

post some pic with front

後面都已經咁好睇,有埋前面就好啦 hehe
身型好好

最近影定係以前影落?

加圖pls,可愛風格