嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

閒聊一下~

閒聊一下~

係咁嘅~( O" ^8 E# R" `( H6 H1 y
近日呢...er....; M" E5 f$ J9 e/ l- L
點講好呢...3 ?& n' `4 N9 z# G/ |2 }0 I5 `, X& Y
! }  D6 \+ `6 I& ?; c  r
我好似鍾意咗...應該話好想掉返轉個角色
$ c% h9 c! V0 e  J" a想同男仔發展吓~
' @$ v! f3 Y; D2 R) D: r享受吓比人追嘅感覺~
! ^$ H/ I7 n4 ~. c" J好想同人日日WhatsApp傾計~~
8 n6 C7 b/ }/ W: a* A; @4 l2 |3 d6 Y+ y/ x0 G  R) X: i% w
* v* W" P# o' e( I# f
雖然咁講...- M) H  z8 n. G* o, q9 [( m2 E
但係依家又唔係成日可以cd...
. [" M$ D1 u* a! t8 L所以想搵個男朋友其實真係好難...
1 S/ m6 I) A1 W$ W- v/ v* K( n% ^+ i  G' D. |1 f! \( V! H' z# A( V

- b8 N% [" @" _& S& Y
2 E2 r# h0 o1 R
5 n+ U5 C$ s" W  K
6 e, R6 w$ ^1 y$ |
8 j: U9 j) \1 h: p2 ^- I# h! ]" k# r- K( N4 k
之前post講嘅嗰個男仔原來只係一場誤會...6 G$ v8 l! K+ l1 P; C% A2 l
雖然有啲可惜3 C. f- r- d( R, V
但係相處耐咗發現原來佢都唔係咁好...
3 X& a8 f- @* T8 @  ]' }5 T% d
$ k; L$ f  ?! @* P+ W* A1 G[ 本帖最後由 夏路兒 於 2014-11-1 01:37 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-31 23:12 發表   & Z% O: o; q9 k6 ~
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling
  }  B1 F9 ~* i5 ]% l' Y$ z
你都係英國返黎?

你又係英國!?我啱啱返到香港做野
4 i  [9 i: e7 A7 Q2 |8 N8 c  s
+ Q& Q3 H: Z2 w- U' K( A點解冇得CD?4 ]3 J2 b2 O6 s. v6 p
" h7 g. E6 Q3 b8 K: t
得閒pm我出去飲下野
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   
& b2 K& }$ X7 q6 Q5 V你又係英國!?我啱啱返到香港做野2 {3 t4 l/ P& e
9 S. O; }8 J# s6 ^' H$ o
點解冇得CD?
' r+ r: ?& i5 m# T
- {4 ~, G; v" ?4 k; w7 T; A得閒pm我出去飲下野
5 w3 p+ v1 b% O, f
係呀~~4 W' K$ C& T! d( W  f0 X
0 |6 i8 |& [5 l" B; i9 _
不過返咗黎好耐lu~~
% R9 z% \+ b$ f9 C
! F& f  r4 ^0 h2 t! I! X5 T3 n( S$ m我仲係學生黎ja...
9 }& M# B+ t! u, G/ j* |. D0 R飲酒嗰啲就唔好喇

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   
) r8 u: |4 A( @, Q9 Z你又係英國!?我啱啱返到香港做野
" ~* S$ ~% j4 [$ {' k$ J
# W# t. {5 _& R: x3 o3 c: _點解冇得CD?2 ~! c& e# K, V! f' f, s* k

, {, ]4 G7 k% J9 G: R$ C; \得閒pm我出去飲下野
9 n& T1 z4 c+ ~) b, I8 z# M
/ f5 I& ~- g, P( H" _
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 01:32 發表   
4 G9 Q5 r; `$ S- c. X' g( \$ I2 t% d4 ^0 @( r* p( A' O3 L0 j4 ?
係呀~~
6 ~( Y) J2 E" y$ ?
& H/ t4 w3 w: |0 m/ _不過返咗黎好耐lu~~
6 {. J3 N: ?+ u' N5 k: H1 v" n
; r) h; `& m; a* `. t我仲係學生黎ja...( w8 `5 r) i7 _0 ?% J7 W  }
飲酒嗰啲就唔好喇
/ L, L* C* l9 m# J+ Y; E: S  B

3 v9 G, H- t6 A' a8 c) S; _" O
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

係外國有自己房真係好爽

我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
4 m+ @" \2 N) K; |* d6 Y但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   
& w& @1 S% m5 s8 s3 w我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.) {3 N$ F5 ]# U: i
但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
; s5 f8 i: \5 @! @7 G; ~- v2 m我同你諗法一樣....
* i$ w+ \: f  Z+ n( U8 m3 E
; H" ^- }1 s+ U/ ~# _1 J& S我係因為比女仔hurt咗太多次..+ ^  l9 y2 V/ {, V
已經唔想去相信佢哋....
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   % |1 J0 V8 z$ j9 k6 `6 F, T7 X
我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
4 p6 C; |. \8 }+ `: Y5 L+ c但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
3 J! {9 x  i$ @8 B+ W, b9 ?# Y' z( l# t. x: `( |( f, `
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 09:42 發表   
' z) n6 o# D; |  t9 o& s0 I/ |6 N
& P9 \6 f; n: }( d3 Z我同你諗法一樣..... V! a7 O/ k* z, F

% G; {6 Q2 B* Q; B, }! r我係因為比女仔hurt咗太多次..: ]" ^; F4 k& H4 x0 o! T
已經唔想去相信佢哋....
9 Q8 c, g3 M" {; o; p1 T7 x1 _7 r$ |) M4 G- W$ D
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應