嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳(假乳房)一問

義乳(假乳房)一問

大家知唔知邊到有得買義乳?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去cd買賣個到睇,我上星期買完

淘寶

或者去yahoo/ebay睇下,我見淘寶都有

淘寶最多選擇.

剛淘了一對,付運中,還有高跟和OL服, 熱切期待

順豐送貨單會唔一直接寫係義乳???

其實,我想walk in購買,知唔知香港or大陸會唔會有

Taobao is true? Not Fake? I afraid taobao things are fake....

引用:
原帖由 Temp5 於 2014-11-8 01:37 發表   9 E9 m/ j9 @8 u% ]) l
Taobao is true? Not Fake? I afraid taobao things are fake....
, I. |+ v4 d: n; W! r
wht are you talking about??? fake breastform?!?

引用:
原帖由 useebs 於 2014-11-8 00:46 發表   
7 C' u: Z) o4 @其實,我想walk in購買,知唔知香港or大陸會唔會有
, p" m1 S  E1 U2 Y# j5 J+ xwalk in 可以去西環買, 嗰間好多姊妹去買嘢

引用:
原帖由 Jany 於 2014-11-7 21:25 發表   
. _( s- ?+ a+ y% g順豐送貨單會唔一直接寫係義乳???
" d# |" I- M% ~0 D, n
唔會啦, 只有單號碼, 收貨人名(可以簡稱的,例如TM Chan), 收貨人電話, 寄件人資料, 順豐自提點取好方便, 貨到SMS你, 到時比佢睇下手機個SMS(有提貨號碼), 有時口講個提貨號碼都得,淘寶購物你淨係要擔心一件事, 就係.,...淘上癮

引用:
原帖由 kelly1983102 於 2014-11-10 11:21 發表   - V+ }- D) g) _. C5 I4 }! g: }

/ ]. J- w6 G  P5 P/ u! j7 A! e5 owalk in 可以去西環買, 嗰間好多姊妹去買嘢
0 h- \, h) C7 M/ a* j
西環邊到,有無大概地址或者舖名呀

我都想知西環邊間?

好多地方都有啦, 女人街排檔有得買, 就連有牌子果啲內衣專門店都有, 幾年前買過一對 $550, 早一排行過另一間公司的鋪頭, 見到有得賣又問吓幾錢, 呢間就話 $200 一個." q; ~5 c; }" L$ E# _* m! `
淘bao 應該就平啲.

引用:
原帖由 useebs 於 2014-11-14 19:35 發表   
: i) F: g/ K1 s- }9 R5 J8 I6 F8 f4 \" \3 L' r& I9 \
西環邊到,有無大概地址或者舖名呀
  v- m) ?* B5 |) W5 s* z. Y& e) H1 ]/ v8 C) X3 L( V& c" T3 H
厚和街...shhhh....
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V