嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰 : o1 Q4 h9 X/ Q2 G% [
- Z+ W4 S4 l9 J4 T* B. b

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗
0 l4 x& ?' t5 h% n+ v* b+ |# e而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事
5 R: ?) y+ R2 \- ^7 h個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證
" g8 P$ _4 }% ^% f" f. v- Z0 V. r放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...- x+ U9 T. B: O& k
果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。- C: q8 \$ ?! O2 D+ U% f
但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:
' z6 @3 k6 ^/ ]' f1 l--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢5 e7 x: D# p2 a/ N' m7 y
--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車
9 o. c+ B- B# s. A9 l- O; W) b: Y3 y( U, {& |& c
所以只係小事!" S( B$ P% E. ]8 L
萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人
# g# e" c0 R3 y* \8 T4 M8 c7 N  R咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?; v% P& B; ]6 I' }7 V6 a6 p
佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
9 g' n  s: \3 o0 A+ g7 U
+ S8 L4 u4 i8 M: l* Y1 I. Y不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表     i- w$ G% d+ Q$ u6 ~5 j3 L$ O$ ~2 M
今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
1 {/ C9 }# N  e, s
5 N  R+ h& `2 k. j如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.; Z1 u$ |+ k3 g' a; t- k9 U+ ^* Y
( X8 [8 l  ]% S  Z0 W8 b
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   " X* C" M2 G1 L, K' p& E: y3 u! P
被標題嚇親...
* K1 p4 j5 c0 E. h果然係一次"濕晒" 的好體驗
8 ^1 c' W9 {7 c; k; o' Q! E% Q7 j! N3 Y% D" s- M. ~* J2 B
真係濕晒架 . Q, I) ]7 q6 _! o

/ v; k: S8 V" Z3 w
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   # k7 L/ W/ h* S5 _4 d% z$ r
我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
1 r" N9 ^1 {8 L  F6 P$ V但今日好很熱啫。
2 S5 I3 f# G/ F" \2 L  E0 g6 \0 R" D0 ?/ @
; x. {. t7 N* f; w" S
今日涼好多
! A$ q2 X- ~4 I- `
: m  O5 F2 [* T. T
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   - F$ O- |& T7 H, P+ ~: H
都唔係俾同事見到,唔算出事
# v# n4 c4 Y. c/ d3 Q, \

$ @, q1 l$ g: a# _8 I! ?1 e今次係舊同事
! f! r" o  D" D. V
6 f, e% K+ Y6 |4 h3 y4 w" _: _
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   
0 {9 b2 V6 b5 @6 y1 d+ v你個 bra 的暗花又幾靚喎
8 C8 U* W$ E6 B, L% z
8 ^. e; v( e5 I3 F* m
佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu/ |5 h, o  _! n1 r$ o

7 m% S9 f- q( D
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   " b7 m/ I8 f. l/ ]0 d, l
帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
6 ?3 O6 J7 [9 a6 \# Q

1 N0 W' |+ N/ _! h+ B  M8 v都係既, 不過香港人都係保守; F1 z7 w. C. {, \: c
. }& L# A5 z! c0 V" d$ o7 p
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表     S" ]6 _1 t+ O" K% }" W4 U( H
7 C4 E) j2 h7 k  W/ ~& v
6 j/ l- k9 O. L6 S! {6 B+ V試下啦, 好刺激2 X7 k% M) K0 p% Q  S' t

& C# C/ a% }& _
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   5 Z0 ~$ D# R0 P. C$ I
兩次掂到未必係同一個人掛?
& i3 V( R( Y* O6 U4 a3 J佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
5 V9 X2 i6 `9 t. b7 x, M. ?  Z( g; G. ]$ |- M, c7 @$ w
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
2 N0 `/ g+ S4 |4 d% ?
; A) g- w8 y. s3 n. u' M/ D
我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎3 X: A; W2 M& f. f7 s* j

# w8 c, d3 H8 p) t+ j
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   
& s' S" o. P- N# |9 U9 l; G+ f6 V3 v- L- d; F( U
如果個女仔同你微笑咁你會點?
8 L, r) b& N6 U& [
; G  O7 d, P+ _% ]
來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...9 a1 b& n7 F: I  |+ |! Y

/ Z0 \! `" u& ~1 p2 Q4 ?) j

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)