嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰 ! J$ H" i0 H; l' _+ m! s

" W, i* A; x/ ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗
" e# t% Y! }" B% H0 n% a而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事
' M# J5 P5 x+ H' i個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證8 ?9 O0 @" W% U
放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...
7 d% v, ^& |  p& ]/ y6 B. S果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
0 i- `; D! n/ Y- E. D但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:
1 g6 D3 W/ T1 k# C--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢* g4 @: w' [; ^7 |& L% u
--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車
* V  g+ l, O0 z/ L1 @; c% T
0 G$ x" ]; }, w所以只係小事!4 L8 K% Y6 U. r- u2 e5 I# j" x
萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人) ~1 }7 |6 [4 a1 s  O4 u5 q. {
咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?
, m3 B/ p9 b$ K  Q9 F佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.' h. o) z( G/ U5 O

3 N1 K$ l) c! Z1 |2 Z不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   
! w# x* T2 M4 G3 ]今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
9 w# _8 f0 C; f( v0 g7 m+ m

6 |# z+ H5 w! M$ L7 I& |: {如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.' s" f  r1 B  I- V( j4 x: K
* K/ h9 v- D" Q& I# [
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   : G0 D, i5 R' a
被標題嚇親...
9 d: m7 ^: I- W) d  v0 Z. D$ Q果然係一次"濕晒" 的好體驗
, A4 o- q# o) _- X& U! L, r
- X  S3 B. A. G! E+ m
真係濕晒架
4 @& t! X8 x7 T+ ~& ]: h
: [! d; C4 p+ Q5 S. W0 K8 E
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   & E( J5 Q, g3 w( I
我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。$ n+ r8 l8 L- C
但今日好很熱啫。
' h. p9 W) I% L- \

; m8 u. m: I! R今日涼好多
9 r" [8 N: E# `$ o" L7 B( `: I0 Y# B/ i+ C& v7 O; Y. G: ^
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   4 C+ L  Z( w8 y# i, h& w" p: h: S' J
都唔係俾同事見到,唔算出事
; i1 {6 l& H2 `+ Q0 U3 ^

0 R0 u  c0 F5 d0 W3 k$ M' x今次係舊同事
$ H( @7 y2 |7 [7 ~" l) s0 r7 X, F: v  N: v( a- \
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   ' O) {9 g5 S% y* C6 `) y; Q9 |
你個 bra 的暗花又幾靚喎
, }- Q! J5 k% l' S3 i- l8 x* P' `

/ ]% G8 i) c3 v5 ?- }5 l4 L1 l" J佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu, s. v. y! e  g( a

G/ y; c% ~* a
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   
( f: Q# E0 v* e8 @9 d: T帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
, W+ }. h$ d( m/ I, P1 a& U5 l/ f8 o5 W1 F, w3 {4 k
都係既, 不過香港人都係保守
8 u& e  p! U! G) e3 o9 Q; `" E. W9 a5 z6 J. X
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   
1 Q  \0 `1 h$ p; v( t/ g6 k正呀,我都想有呢個經驗呀
2 m; Z, r) \9 r$ b& ^" `$ S+ @& m

5 L2 G* _) U! [) P試下啦, 好刺激
& [+ v+ v& @" q( L9 ?/ u
! v8 S3 ^9 @; \" f) ]% D, ^& h
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   4 o3 O3 f( M' o) h' I$ [
兩次掂到未必係同一個人掛?) ]1 c: J+ K2 M( I$ n8 \4 N+ A$ U
佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
) Q# Z& B! T+ Q) W% l. v& l+ h6 W  \
( \" O& }/ ]" Y7 C- w不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
) M0 `. Y! F1 d" e. ^  u7 b# s4 ?% m( a: B3 j  R# @( p
我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎6 N3 R6 G. y9 W6 h  V) p
, b* I( ~% W2 e2 B0 `
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   ) ]1 P2 J5 B2 h. ?$ u

7 M6 y( N/ r; X( L' l% d" v如果個女仔同你微笑咁你會點?
  t2 w! K0 v) l

( @) s6 z- t$ R5 z來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...
* w0 h) K  I8 h( S4 L! m# f4 J0 p% T) X! M

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)