嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
* h+ j/ [/ @$ [2 i7 ^3 B" P著住鞋訓有乜咁爽?
1 J- ^- M* G0 t. e$ g6 F6 j, d/ _只有paul con同學先至明白個種感覺
# V, Q& V2 c" Z* \- H* d7 M8 e% t
$ g$ J0 q) X- g- E, g$ t好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
  H2 ]  w$ b2 q+ I( @6 j& y$ N: G5 O6 R1 Q9 g: }2 C7 c' y
你唔會捨得除落黎
) G4 V, w, t" ~: j; u& l) g
$ P& y/ _3 c; H/ M  y想同樓主講
  G4 z8 a; ^( Z! n- H( e; w( e' y, B- I2 E) P+ _2 o
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡, _! f8 Q3 O" n' ^( U

6 T( Q4 K5 R; x) \3 \佢用白鞋白襪撩你
+ g. b2 m8 @5 \" {: ~" g7 t4 b
0 `9 H; s* x2 c5 ]但你又著白鞋白襪& a1 W  S( Q$ R- J- ~0 c
6 _" A  m3 |8 [& N( Y) t* [
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d
5 _0 p  ?" M- `7 n5 r3 z7 \* K# e試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
/ D$ Q# d4 }: x0 U( @
, B2 C2 G/ v6 m( x[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:35 編輯 ]

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋5 {. ]! F' z0 s" t

) w: _* z3 V( q$ h[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
9 O( j( D2 W& w3 X9 {$ N但幻想比人搞更正
" ^2 f6 F) _  W! C7 C: p6 n. O另外你個icon好正
( n/ H# {0 x  [+ N; K* Q& o" \- }( k  ?* t9 ^4 o; [* l$ }0 a, b4 }# r

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
1 t, d* x% D& ^* A; ]: A) q# H應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   
3 W( d% `. H) ^, P6 _2 J# d* ^' f其實我都係突然想著住校裙訓
) {9 b) o/ H3 X+ D  t$ [: Y你就好la,我都未試過訓訓吓射
. D, q7 l2 P  `6 Z; i, b
緊系唔好啦!
0 r4 |1 N3 y0 S' _6 w, ~好麻煩呀!2 v- B, S; ^5 H* E3 m2 H
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
1 t* N) k+ {( |  Z& a訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
( z7 ?3 |$ G) V我掛校服出黎我屋企人都懶得理
2 f2 v1 \  j- w; d咁好?
7 r; F! d0 \$ D6 _- @: X見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此
  n) B  H! p/ R% u  e+ ?3 M. \但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   0 }6 K+ v" o9 j' ^
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
& t9 _  u: [4 {8 K  y. l3 {但幻想比人搞更正" t# M. m3 U6 H
另外你個icon好正
* e* f' P6 D' c# W' U/ @% G
同學^^ 嘻嘻
2 i( q! l$ _0 }9 o: u% n$ C. v" z0 z  Q  ]3 Q9 P$ B
Sweet are the days of girlhood
9 ?- L+ I: P5 ^3 L- w3 D6 N3 t# T2 o; P( Y5 X, M7 ?
我鼓勵你試下著靚自己出街
' x2 t/ q& ~2 h9 G; b! V& b% W9 _
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
/ ?! {# F. M4 k" U, s. C; L& x
# }" d! J' ^, h我呢世都記得呢一刻!
* J# u1 J0 o) c( Q% A+ g/ S
9 }1 Y" }. _6 U7 Spaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
( E2 b+ @4 u9 b7 {# M+ C: B6 f. ~

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
& [2 j" ]$ O' ?: |咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
! q. Y  D8 j2 W$ a+ K8 t出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   " a/ c; C' x& I; y; ~0 c3 S

2 p" `! M2 C/ r. V3 ]6 Z只有paul con同學先至明白個種感覺
& X6 P. b& i: O4 K3 j  n; d5 f) `& k7 B! g$ R) J1 h% p
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹/ L+ U+ h0 D. f: x
0 j1 s& R! y+ e. Z8 i: D/ d5 f; S* l
你唔會捨得除落黎% |- Z  c1 `" E) ?; j
- e+ N+ N5 w) r" _
想同樓主講
, w7 C$ u5 `* M: }% \" t7 ]. |. [: J+ I
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡" p8 V7 h3 O) K+ f+ v+ B, _

8 A4 J* u0 X& `8 k- u+ \佢用白鞋白襪撩你' Y9 X3 D; `6 g1 y3 P. L  V; f

4 H% {1 n0 }! n  W; Q5 _ ...
# l% O" T& s+ p1 V: s6 Y" B' R/ t3 }" }; S& W+ k; }! ~3 G8 O' c; T
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
" n- O; D8 A' O* P  _9 y2 J! @我係灣仔約瑟校服買的