嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡
: J! i0 a6 `" S0 F+ S5 |+ X. v7 {+ g) z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享1 p! L2 r) ^- u: J' p+ S
個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表
" |" \+ U% b3 j; }( [  d謝謝你的分享
; }, E( ?( D* ^, I- H個人比較喜歡粉紅色的那個
1 j4 S+ ~. E3 }* \) j3 o) y
, \- b1 e' q. ]7 J3 w5 Q! @; Q

0 [' R5 y1 S( P* H別客氣 ! \/ g( R6 z- Z2 \' _
好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表
; F. ]2 ~0 z& N* Z2 F1 c3 y% E你有個咁好的女友真好...
) I  ~( I9 X% K; A
3 |0 t, @! V/ K/ M- m- D: M7 _9 T: h! ~- B4 {- ~
% C2 L4 u- h( v
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的 / g0 y4 j& x9 g9 S
不過做唔做就另一回事了 7 j1 ~  _$ R" \( h: o1 d
我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表 , D6 o$ i& Y! l; O1 o
% m. k1 S8 ?2 B2 t6 u% W
3 r$ [- c6 N" p
( N* {# _: I- A3 k: w$ H# j& K

! g9 W0 F. g$ H( v9 B! Q- E/ q坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的 # F4 ?  Z# k4 T! |" p; i
不過做唔做就另一回事了 % H% ~# @1 A6 W6 z/ Q
我自己就好樂意跟大家分享的   
1 o, E2 h) d9 G% f
6 k. _) `3 L# {4 h睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動
1 F" t9 U! e! V. ]首先第一件事就乜都唔駛講住,2 q. k' w3 k( o  a7 f8 \4 C& C/ A+ E
敬個禮比樓主先
. o! Q: L# K! {+ s7 B1 k! O之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西0 g" H0 w7 ^% Y! t3 ]# ~2 G2 w, q
到呢帖既主旨喇
( z1 f$ W1 v; H! m1 F% V& H, C/ W我個人比較喜歡第一個豹紋bra
( d+ u% p3 a+ ^1 c/ F野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表
) \0 N/ a. O" c6 {; u0 a5 _& \! f
- G( }" d! c) o/ ]! }( O; k
9 V2 X% F. c# v/ u8 F: X5 F' f0 p6 A7 {4 O
我個人比較喜歡第一個豹紋bra
3 y1 M  \1 ^8 q野性中帶點不羈 ...
* Q- L) M) \7 J+ J3 h' t0 [" z
0 \) O, z) `9 u3 H5 q3 d$ I4 ]9 V* ?
哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表
8 \( q# V' \* A  ~6 O, B  F/ m* [係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
" e& q4 D8 o1 Y" o, j, D* C* {0 m- Z7 \3 \. \+ W2 R. e/ N7 {! t

& d" F: A8 `7 m* D; t2 K7 b5 P不是非賣品來的
2 _: U- \* d6 u* `* Y3 I) B你有興趣收嗎 ?
* L% r. j- }# v1 l5 D5 z因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 & K9 _" i5 `, z" i" g4 _1 _
有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
2 Z- W4 o5 t2 T  [6 l* A
& r" ]! E& V- T' D3 B" Q
' d5 c; D8 W, `! u
, u+ k* O, p/ ^( y不是非賣品來的 0 B; e- i& ?5 S0 T5 u
你有興趣收嗎 ?: T! k/ X' d+ p  P1 q0 U
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 $ k: l5 Y1 w8 H5 V$ o
: w' z# a% Z: j7 |+ H- a  f) u" O8 M8 |
我都想啊,不過比我女友發現地震都似,0 w6 N9 ^3 \2 R! R- ]8 z& V
我只是幫其他會員代為一問,
$ `6 }- K7 [- h2 V, t1 f好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表 ! w! C: ^9 O+ {6 b# q9 Q+ ~
$ I$ o$ l3 j0 f: M" m9 l1 Z! I' [

! Y1 G7 v( p- N% @/ K* F3 Y2 V
+ i) x! P8 s5 |! o* D我只是幫其他會員代為一問,
5 _0 Z, Z9 z4 Y& J, }3 _好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
6 A! l! D% f# u7 x0 W" Q6 H# V
3 o' y" y  }  {; {+ A, U" l( {) s7 |$ s! q8 A3 C* i/ E" Y
明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 0 J3 H2 U1 H# r6 ?
6 z# @6 p8 A# H6 f- h: U

$ l4 p& J& ?% q* }4 Y! \! O' n  b) E3 Y; E; j; A
不是非賣品來的 3 D6 F! U1 k/ {* }5 ~
你有興趣收嗎 ?0 L( Y& ]  y* X1 a6 m
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 8 O# @/ N3 N( ?: [, a0 U5 e
3 }) r& X/ l* w) y" V

4 Z+ e. q7 F# `她唔介意賣俾cd的朋友嗎?* Q6 I4 k6 @5 N- E
唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表 1 w2 C/ |- q- M. j9 j& X
3 s& R, _: u' r8 P. q# m9 P3 T
! `9 }1 M% E% t$ Q7 o% B
她唔介意賣俾cd的朋友嗎?2 Z9 {( t2 T, E8 ~! t
唔係每個女仔接受到cd的男士。
3 m* Z* c" U3 H' b5 ^  U! p4 P+ ~; s& m7 u! f! z, C

" i* O  @! N7 p6 N; _+ T- u, f& N至在清位而已 + A9 E& {8 Z. y$ t5 g: m' Q
好過拎去掉啦,浪費晒 : X, W6 _6 s* y( l4 [1 b/ T9 D
她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的

( Y! U- u! I- k' W
; n" F" Z3 U% @9 S- [7 C, M[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-26 01:15 編輯 ]

! F+ c! I+ v8 M5 j$ p! ]- E這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表
; j- F, i$ n, s& B9 y9 f4 w好想佑你女友係點的人
9 X# t5 a' x% u% q- n5 W

1 ^- R3 T5 l8 m; s( k) R# |) K
. ]8 B# p0 l6 ?" `嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表
# a' z+ X) F) J6 W真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
% \6 m1 m1 y4 @8 z

/ ~! R( q+ `' A3 |
( ]* b8 n2 ^) K* [# B/ `+ E1 l& H4 U# _/ N
某程度上可能會令人羨慕的 4 u/ l3 l9 _. P3 b* g2 S  X# Z
不過相對日子太久會有點厭的感覺
) G" Z3 @2 Y) z  }慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的